Játékkonyha legkisebbeknek My 1st Kitchen Vert Azur Écoiffier étkezőgarnitúrával és étellel 18 kiegészítő 60 cm magas 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha My 1st Kitchen Vert Azur a francia Écoiffier vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék minden gyermek számára már 18 hónapos kortól, akik szívesen öltik fel a séfszakács szerepét. Modern játékkonyha lágy színvilágban nagy örömet szerez a főzőfelülettel, sütővel, mosogatótálcával és 18 darabos kiegészítő készlettel, melyek közt megtalálhatóak a konyhai eszközök nagyon szép réz színkivitelezésben. Kis szakácsok nagy örömmel veszik birtokba a fazekakat, evőeszközöket, tányérokat és íncsiklandó gyümölcsös kalácsot is. A konyhácska részét képezi még a gyümölcsös limonádé adagoló is pohárral és csészével, így a rendszeres folyadékfogyasztásról gondoskodva lesz.

Kék és bézs színekben pompázó játékkonyha minden gyerkőc figyelmét felkelti, teljesen felszerelt és funkcionálisan is megállja a helyét. Elegendő tárolórésszel is büszkélkedik, a konyha eszközöket akasztókra tudják a kicsik felakasztani. gazdag tartozéka akár több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, testvérek és barátok szívesen fognak együtt játszadozni, miközben fejlődik finom motorikájuk, kommunikációs készségük, és játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Méretei a konyhának 43,5*27*60 cm, teljes magassága 60 cm. Minőségi és tartós műanyagból készült, éveken keresztül nagy kedvenc lesz. Alacsony súlyának köszönhetően, ami 1,4 kg, nagyon könnyen áthelyezhető, nem foglal nagy helyet.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, ezért is az Écoiffier játékok akár legkisebbek számára is megfelelő már. Francia Écoiffier játékai kitűnnek a piacon egyediségükkel, modern kivitelezéssel, biztonságosságukkal magas minőségben és nem utolsó sorban értelmes áron kínált termékekről van szó.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek10*38*60 cm
Termék magassága60 cm
Tömeg1400 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.