Játékkonyha korral növekvő, folyó vízzel és mikrohullámú sütővel Tefal Evolutive Gourment Smoby kisszékkel és taburettel

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha Tefal Evolutive Gourment a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán egyedi gyerekjáték, mely képes együtt növekedni gyermekével 3 éves korától egészen 8 éves koráig. Játékkonyha nagyon szép piros-fehér színkombinációban és modern francia stílusban pompázik, formailag a kis szakácsok és szakácsnők igényeihez lett megalkotva. Gyerekeket garantáltan lenyűgözi a konyhácskához tartozó rengeteg kiegészítő és funkció, de a legérdekesebb a folyó víz effekt, a mikrohullámú sütő hang effekttel, a fazék mágikus bugyogással, lekerekített étkezőpult KidStool taburettel és KidChair székkel lesz számukra. 

Hosszútávú szórakozás forrása lesz - a hozzá tartozó alátéttel 8 cm-rel lehet a konyhácskát magasítani. A munkafelület alap magassága 51 cm, az alátét hozzáadásával 59 cm lesz. Ezt a fejlesztést a szülők is értékelni fogják, hisz csemetéjük növekedésével nem kell majd kedvenc játékuktól megválni. A csaptelep megnyomását követően a folyó víz útnak indul és a zárt cirkulációs rendszernek köszönhetően a mosdókagylóból vissza kerül a tartályba. Kisfiúk és kislányok egyaránt nagy örömmel készítik el a finom grill csibét majd a sütőben, töltik fel finomságokkal a hűtőszekrényt, főzik meg kedvenc levesüket a tűzhelyen. A kapszulás kávéfőző alatt ötletekkel teli recepttár kapott helyet, melyet a kicsik böngészhetnek, ha ötletre van szükségük a főzéshez.

Játékkonyha 43 kiegészítőt rejt magába, melyek közt a kis szakácsok találnak tésztafélét, amely 18° felett sárga színre vált, mint a tészta a való életben. Gyerekek az ebéd elkészítéséhez sajátkezűleg apríthatják össze a répát, süthetik a halacskát, steaket, de megmutathatják ügyességüket a palacsintafordító serpenyővel is. A kiegészítők közé tartoznak kanalak, villák, kések, tányérok, poharak, csészék, tojás, sütemény, kapszulák a kávéfőzőbe, kecsöp, mustár, tésztásdoboz, tej, só és fűszertartó, villa a sütéshez, kés a feldaraboláshoz és praktikus merőkanál. Jégadagoló jellegzetes Cric cric hangot ad ki a jégkockák adagolása közben. 

A szettbe tartozik a KidStool taburett és KidChair kisszék háttámlával, az ülőrész magassága 27 cm és teherbírása 50 kg. Finom felület, lekerekített élek és UV védelem garancia, hogy a termékek hosszú ideig fogják gyermekeit szolgálni, akár kültéren is. Ezentúl kényelmesen tudják a csöppségek megvendégelni barátaikat, szeretteiket, a konyhapultnál komfortosan üldögélve együtt tudják elfogyasztani az elkészített finomságokat. 

A konyhácskához tartozó kiegészítők a gyermek kezecskékhez lettek kialakítva. Játék közben fejlődik a kicsik tapintási érzéke, koordinációs készsége, finom motorikája. Szintén fejlődésnek indul a kommunikáció készségük, bővül szókincsük, játék során a szülőket utánozva közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékkonyha csodaszép külcsínét a szinte valósághű kialakítása és konyhai motívumok teszik egyedivé. Főzöcskélés közben szintén fejlődik a kicsik koncentrációs és ítélőképessége, elsajátítják az egyes konyhai eszközök megfelelő használatát.

Játékkonyha stabil lábakon áll, alap méretei 134*45*101 cm, munkafelület magassága 51 cm, melynek köszönhetően a szülő fel tudja mérni, hogy megfelelő-e gyermeke számára. Az alátétek hozzáadásával a teljes magassága 109 cm, a munkafelület magassága 59 cm lesz. A konyhácska 3 AAA/LR03 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. Minőségi műanyagból készült Blow Molding technológiával, erős, tartós, stabil, teljesen biztonságos játékot nyújt a gyerekeknek. 

A neves francia Smoby vállalat minőségi és egyedi külcsínben pompázó és funkcionalitással bíró gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Piacvezető vállalat termékei mind minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és biztonsági szabványoknak.

Funkciók és jellemzők

 • beépített elektronikus modul
 • együtt növekszik a gyerekkel 3-tól 8 éves koráig
 • jégadagoló jégkockákkal
 • elektronikus mikrohullámú sütő hanggal
 • KidStool taburett 2in1
 • KidChair kisszék
 • hűtőszekrény
 • hőhatásra színváltó tészta
 • sütő
 • palacsintafordító funkció
 • espresso kávéfőző kapszulákkal
 • valósághű előresütütt élelmiszer (steak, hal)
 • felaprítható répa
 • 43 kiegészítő
 • fazék mágikus bugyogással
 • francia minőség és dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek134*45*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*24*80 cm
Teljes hosszúság134 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg10,0 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included /// 2 x AA/LR06 not included
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.