Játékkonyha Mini Chef Smoby kofferban sült élelmiszerrel és 17 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby játékkonyha Mini Chef egy nagyszerű szett legszükségesebb kiegészítőkkel a játékkonyhába piros kofferban. Játék összesen 17 kiegészítőt tartalmaz, ide tartoznak, tányérok, evőeszközök, poharak, élelmiszerek és sokminden más is. Minden kiegészítő stílusos és praktkus kofferba van csomagolva, tehát kis szakácsa a játékot bárhova magával viheti. Gyermek mini játékkonyha megfelelő kis szakácsok és szakácsnők számára egyaránt 3 éves kortól. Játékkonyha serkenti a gyermek fantáziáját és szintén kreativitását, hiszen a kicsik különféle recepteket és terítést találhatnak ki saját maguk és kedves vedégeik számára.

Mini Chef játékkonyhán keresztül fejlődnek a gyermek finom motorikus és mozgási képességei. Ideális ajándék minden gyerkőc számára, akik szívesen próbálnak ki új dolgokat, tarka színe a játékkonyhának garantálja, hogy nagyon szép kiegészítője lesz a gyerekszobának. Nagyon fontos, hogy serkentsük a csöppségeket, hogy szakmásat játszanak. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Olyan tárgyakkal való manipuláció közben, melyeket a felnőttek mindennap használnak, közelebb kerül gyermeke a felnőttek világához. Erre nagyszerű eszköz akár ez a Smoby műanyag játék szett is.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon erős, ellenálló és egyben bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színei serkenti a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon.

Jellemzői 

  • mini játékkonyha 
  • stílusos piros kofferban
  • gyerekeknek 3 éves kortól
  • 17 kiegészítő, melyek egy konyhából sem hiányozhatnak
  • érdekes sült élelmiszerek
  • minőségi francia termék
  • tartós műanyagból készült
  • serkenti a gyermek fantáziáját és kreativtását
  • ideális piknikezéshez  a természetben vagy akár otthon is
  • koffer szállítása egyszerű
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*30*29 cm
A csomagolás méretei26*30*29 cm
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.