Modern játékkonyha Loft Industrial Kitchen Smoby kávéfőzővel működő készülékekkel és 32 kiegészítővel 50 cm munkafelület

Termék leírása

Loft Industrial Kitchen modern játékkonyha a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A dizájnos konyhácska ipari stílusban készült és a kis kukták igényeihez van alakítva. Főzés közben a gyerekekre valósághű élmények várnak a mágikus tésztával, amely hőmérséklettől függően változtatja a színét, a kávéfőzővel, amelyben finom kávét készíthetnek vagy a palacsintaforgató funkcióval rendelkező serpenyővel. A 32 kiegészítőből álló pompás készletben konyhai eszközök, villák, kések, kanalak, tányérok, poharak, csészék, tészta, sótartó, kávéfőző kapszulák, tisztítófolyadék adagoló, száraz tészta, tej, palacsinta és egy fazék fedéllel is található.

A kis szakácsokra a konyhácskában nyitható ajtajú hűtő, sütő és forgatható gombokkal ellátott tűzhely vár. Ebéd után a gyerekek elmoshatják az edényeket a praktikus mosogatótálcában vízcsappal. A francia tervezők a játékkonyha tervezésénél a környezetvédelmet is belekomponálták, ezért vegyes és szétválogatott hulladék számára szánt nyitható rekeszekkel van ellátva. A gyerekek így már kiskoruk óta megtanulják a szelektív hulladékgyűjtés lényegét. Az időtlen konyhácska számos rakodótérrel és praktikus polccal rendelkezik, ahová a kis kukták elrakhatják a konyhai eszközöket és kiegészítőket.

A konyha részletei a gyerekek kis kezéhez alakítottak, ezáltal hozzájárulnak a tapintási érzékenység, mozgáskoordináció, finom motorika fejlesztéséhez. A szerepjátékok által közelebb kerülnek a felnőttek világához és fejlesztik kommunikációs készségeket. Megtanulják az egyes konyhai eszközök használatát, gyakorolják az összpontosítást, ítélőképességet. A játékkonyha stabil lábakon áll, méretei 74*30*96 cm, munkafelületének magassága 50 cm. A konyhácska minőségi műanyagból készült, amely garantálja ellenállóképességét és stabilitását.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek74*30*96 cm
Termék magassága96 cm
Munkafelület magassága50 cm
A csomagolás méretei71*20*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.