Játékkonyha összecsukható elektronikus Tefal Opencook Bubble Smoby piros hanggal mágikus bugyogással kávéfőzővel és 24 kiegészítővel

Termék leírása

Játékkonyha Tefal Opencook Bubble beépített elektronikus modullal egy kivételesen menő összecsukható konyhácska kisfiúknak és kislányoknak már 3 éves kortól. Csodaszép piros-szürke színkombinációban tetszeleg, hangot ad ki és rengeteg érdekes funkcióval várja a kis szakácsokat. Tartozik hozzá mosogatótálca, tűzhely, mosogatógép, sütő, hűtőszekrény, páraelszívó és természetesen kávéfőző cserélhető kapszulákkal. Nagy előnye a konyhácskának, hogy minden oldalról megközelíthető, körbejárható, így több gyerkőc közös játékára is alkalmas.

Szerkezete lehetővé teszi egyszerű össze- és szétrakását. Praktikus fogantyúnak és 2 kerekének köszönhetően nagyon könnyen az egyik helyről a másikra áthelyezhető. A felső, páraelszívóval ellátott rész a munkafelület szintjéig lehúzható, míg oldalszárnyai a konyhatest oldalfalaihoz hajthatók le. Gyerekek nem csak otthon tudnak a konyhácskával játszani, de magukkal vihetik nagyszülőkhöz, barátokhoz, vendégségbe is akár, helytakarékos, így az autó csomagtartójában is befér.

Speciális varázslatos funkciók garantáltan leveszik a kicsiket a lábaikról - elegendő csupán a tűzhelyre helyezni a fazekat, felönteni azt vízzel és máris megjelenik a forrásban lévő vizet imitáló mágikus buborékok. A konyhácska elegendő helyet kínál a nélkülözhetetlen kiegészítők tárolására. A konyha egyik oldalszárnya az étkezőrész, melyet modern pöttyös motívum díszít. A másik szárny a mosogatótálcát rejti, ami a gyerkőcöket a szennyes edények elmosására sarkallja. A 24 darab kiegészítő közé tartozik leveses és tésztás doboz, sütik, fazék, poharak, csészék, kapszulák a kávéfőzőbe, merőkanál, kanalak, villák, kések.

A kiegészítők természetesen a gyermek kezecskékhez lettek kialakítva, akik az eszközök használatával erősítik tapintási érzéküket, koordinációs készségüket, finom motorikájukat. Felhőtlen játék közben szintén fejlődik kommunikációs készségük, játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékkonyha méretei 65*36*93 cm, magassága 93 cm a hossza 65 cm, munkafelület magassága 47 cm. Méretei összecsukott állapotban 35*36*61 cm. A konyhácskához felhasznált műanyag bársonyos a tapintásra, lekerekített éleknek köszönhetően biztonságos szórakozást nyújt a gyerekeknek.

A neves francia Smoby vállalat minőségi és egyedi külcsínben pompázó és funkcionalitással bíró gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Piacvezető vállalat termékei mind minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és biztonsági szabványoknak.

Funkciók és jellemzők

  • beépített elektronikus modul
  • egyszerű össze- és szétrakható rendszer
  • mágikus fazék bugyogással
  • 24 kiegészítő
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • mosogatógép, hűtőszekrény, sütő
  • étkezőrész és mosogatótálca
  • elegendő tárolóhely
  • 3 éves kortól
  • francia minőség és dizájn
  • kisfiúknak és kislányoknak egyaránt
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek65*35*89 cm
Termék magassága89 cm
Munkafelület magassága47 cm
A csomagolás méretei35*36*61 cm
Teljes hosszúság65 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.