Játékkonyha összecsukható Tefal Opencook Smoby piros, kávéfőzővel, hűtővel és 22 kiegészítővel

Termék leírása

Játékkonyha Tefal Opencook a francia Smoby vállalat műhelyéből egy kivételesen menő összecsukható konyhácska kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól. Kellemes piros-szürke színkombinációban tündököl, rengeteg érdekes funkcióval várja a kis szakácsokat. Tartozik hozzá mosogatótálca, tűzhely, mosogatógép, sütő, hűtőszekrény, páraelszívó és természetesen nem hiányozhat a kávéfőző cserélhető kapszulákkal sem. Nagy előnye a konyhácskának, hogy minden oldalról megközelíthető, körbejárható, így több gyerkőc közös játékára is alkalmas.

Szerkezete lehetővé teszi egyszerű össze- és szétrakását. Praktikus fogantyúnak és 2 kerekének köszönhetően nagyon könnyen az egyik helyről a másikra áthelyezhető. A felső, páraelszívóval ellátott rész a munkafelület szintjéig lehúzható, míg oldalszárnyai a konyhatest oldalfalaihoz hajthatók le. Gyerekek nem csak otthon tudnak a konyhácskával játszani, de magukkal vihetik nagyszülőkhöz, barátokhoz, vendégségbe is akár, helytakarékos, így az autó csomagtartójában is befér.

A konyhácska elegendő helyet kínál a nélkülözhetetlen kiegészítők tárolására. A konyha egyik oldalszárnya az étkezőrész, melyet modern pöttyös motívum díszít. A másik szárny a mosogatótálcát rejti, ami a gyerkőcöket a szennyes edények elmosására sarkallja. A 22 darab kiegészítő közé tartozik leveses és tésztás doboz, sütik, fazék, poharak, csészék, kapszulák a kávéfőzőbe, merőkanál, kanalak, villák, kések.

A kiegészítők természetesen a gyermek kezecskékhez lettek kialakítva, akik az eszközök használatával erősítik tapintási érzéküket, koordinációs készségüket, finom motorikájukat. Felhőtlen játék közben szintén fejlődik kommunikációs készségük, játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékkonyha méretei 65*36*93 cm, magassága 93 cm a hossza 65 cm. Méretei összecsukott állapotban 35*36*61 cm. Munkafelület magassága 47 cm. A konyhácskához felhasznált műanyag bársonyos a tapintásra, lekerekített éleknek köszönhetően biztonságos szórakozást nyújt a gyerekeknek.

A neves francia Smoby vállalat minőségi és egyedi külcsínben pompázó és funkcionalitással bíró gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Piacvezető vállalat termékei mind minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és biztonsági szabványoknak.

Funkciók és jellemzők

  • egyszerű össze- és szétrakható rendszer
  • 22 kiegészítő
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • mosogatógép, hűtőszekrény, sütő
  • étkezőrész és mosogatótálca
  • elegendő tárolóhely
  • 3 éves kortól
  • francia minőség és dizájn
  • kisfiúknak és kislányoknak egyaránt
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek65*35*89 cm
Termék magassága89 cm
A csomagolás méretei35*36*61 cm
Teljes hosszúság65 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.