Konyha kinyitható szárnyakkal és kávéfőzővel Peppa Pig Smoby 22 kiegészítő

Termék leírása

Peppa malac játékkonyha a francia Smoby vállalat műhelyéből 22 darab nélkülözhetetlen konyhai segédeszközzel érkezik, melyek minden valódi konyhában fellelhetőek. Minden konyhában kell hogy legyenek poharak, tányérok, evőeszközök, főzőkanalak, edények főzésre, sütésre. Ebben a konyhában beépített kávéfőző is van, melybe kapszula tehető, továbbá nem hiányozhat a sütő, főzőlap, óra és a mosdó sem. Az oldalsó polcokra minden kirakható. Ez a mesebeli konyha 18 hónapos kortól ajánlott a gyerekeknek, teljes magassága 85 cm, a munkafelület magassága 42 cm. Kiváló minőségű műanyagból készült gyönyörű kék és sárga színben. A konyhát a népszerű Peppa malac meséből merített képek díszítik, így kinézete minden kis szakács vagy szakácsnő figyelmét magára vonja. 

Peppa malac nagyon közkedvelt a gyerekek körében az egész világon. A gyerekek imádni fogják ezt a Peppa malac konyhácskát. A mesemotívumos játékkonyhában fejlődik a gyerekek finom motorikus képessége és kézügyessége. Nagyon fontos, hogy a gyerekek játékosan ismerjék meg a felnőttek szakmáját. Azon kívül, hogy ez szórakoztató módja az időtöltésnek, a gyerekek mentális fejlődéséhez is hozzájárul. Felébred bennük a felelősségérzet tetteikért, továbbfejlesztik kreativitásukat és fantáziájukat. Azokkal a tárgyakkal játszanak, melyeket a felnőttek is naponta használnak, így a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához. Elgondolkodnak recepteken és főzési módokat találnak ki, ezzel a gyerekek a főzés művészetét sajátítják el.

Smoby egy neves francia gyártó cég, mely a legjobb minőségű műanyag játékokat produkálja. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima, bársonyos tapintású műanyag. Minden játéknak lekerekített az éle, így a gyerekek a gondtalan, vidám játék során biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sebesülés. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik, magukra vonják minden baba figyelmét, így ez a legjobb választás ajándéknak. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • gyerekkonyha élénk színekben
  • Peppa malac mesedizájn
  • beépített kávéfőző
  • sütő
  • 18 hónapos kortól ajánlott
  • 22 kiegészítő, mely nem hiányozhat egyetlen konyhából sem
  • minőségi francia termék
  • tartós műanyagból készült, amely bársonyosan finom
  • a gyerekek fantáziáját és kreativitását serkenti
  • ideális a kis szakácsoknak és szakácsnőknek
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek66*35*85 cm
Termék magassága85 cm
Munkafelület magassága42 cm
A csomagolás méretei51*30*66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,18 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.