Játékkonyha Studio Tefal Smoby elektronikus hanggal és 19 kiegészítő piros

Termék leírása

Játékkonyha Studio Tefal szép, élénk színkombinációban piros, szürke és fehér színekben pompázik. Egyike a piac legmodernabb konyháinak, francia precizitással és sármmal füszerezve. A konyha színárnyalatai jelenleg nagyon közkedveltek az építészet és a lakásdizájn világában is. Ez a gyerekkonyha eletromos és különböző hangokat és effekteket ad ki. A gyerekkonyhák választékában kinézetével és minőséges anyagával a legjobb minőségű top termékek közé tartozik. A Smoby márka egy francia gyerekjáték gyártó, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik, minőséges anyagokból gyártja termékeit, melyek a legszigorúbb európai szabványnak felelnek meg. Ez a játékkonyha minden gyerekszoba belterébe tökéletesen beillik és nem foglal sok helyet. Hosszú éveken keresztül szolgálja majd gyermekét. Egyszerre kettő és három gyermek számára is alkalmas. A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket, ez a szociális interakció egyik formája, miközben a felnőtteket utánozzák és szociálódnak is.

Ez a játékkonyha gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Közkedvelt kislányok és kisfiúk körében is. Minden gyermek megtalálja benne kedvelt tevékenységét és a sok kiegészítőnek köszönhetően gyermeke hosszú éveken keresztüli véget nem érő szórakozás részese lehet. A konyha és a kiegészítők műanyagjai tapintásra nagyon kellemesek, selymesek. Az egyes fogantyúk, gombok és kiegészítők is a kisgyerekek kezecskéihez vannak igazítva, hogy 3 éves gyermeke probléma nélkül tudja használni őket. Ez a Smoby gyerekkonyha rengeteg kiegészítőt és részletet foglal magába. A konyha sok rakodóteret is tartalmaz, melynek köszönhetően a kiegészítők nem vesznek el, szépen el lehet őket rakni. A Studio Tefal gyerekkonyha 99 cm magas. A konyha felszereléséhez tartozik a sütő is, főzőlap és sok más kellék. A sütő hőfokot ábrázoló kijelzővel is fel van szerelve. Az elektromos játékkonyha meghitt képekben gazdag részleteket tartalmaz. A gyerekkonyha összesen 19 darab kiegészítőt tartalmaz.

Ide tartoznak a poharak, tányérok, edények és egyedi élelmiszerek. A modern piros-szürke színkombináció vonzó a gyermekek számára. Kinézetével egy igazi konyhára emlékeztet. A gyerekkonyha előnye, hogy mindhárom oldaláról megközelíthető. Hátsó részén az elkészült ételek tálalására szolgáló étkezősarok található. A játékkonyha minden oldalán található egy-egy háztartási cikk, mint például a sütő,hűtő vagy az edények, élelmiszerek, zöldségek vagy gyümölcsök tárolására szolgáló polc. A konyhán található ajtók nyithatóak, felül egy elektromos, hangokat kiadó tűzhely található, amely a főzés, sütés, párolás, víz forrása Blop-Blop hangját imitálja. A gyerekkonyha másik oldalán egy mosogatótál található és egy polc bájos virággal. A gyerekkonyha felső részén kis kampókkal ellátott páraelszívó van, amelyeken a konyhai kellékek lógnak. Ez az elektromos játékkonyha született kis háziasszonyok számára lett kitalálva. A Smoby gyerekkonyha méretei 61*37*99. Munkafelülete 51 cm magas. A gyerekkonyha 1XCR2032 elemmel működik.

Funkciók és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • körbejárható
  • valósághű főző hang Blop Blop
  • hűtő
  • mosogatótálca, szagelszívó kampókkal
  • 3 éves kortól
  • teljes magassága 99 cm
  • 19 kiegészítő
  • 1 x CR2032 elemre működik
  • megfelelő kislányoknak és kisfiúknak
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek61*37*99 cm
Termék magassága99 cm
A csomagolás méretei52*26*61 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,45 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.