Játékkonyha Studio Tefal Smoby elektronikus hanggal, szódakészítővel és 25 kiegészítővel narancssárga

Termék leírása

Studio Tefal elektromos gyerekkonyha hangeffektekkel és különleges dizájnnal rendelkezik. Ez a konyha a híres francia gyerekjáték gyártó cég, a Smoby terméke. Dinamikus és elegáns színkombinációban tündököl, fehér, ezüst és szép sárga színekben, az utóbbi élénk frissességet kölcsönöz a konyhának. Ezek a színek nem csak a konyhák világában a legmodernebbek, de a francia divatban és építésztben is. Ez a Smoby Studio Tefal játékkonyha egy nagyon szép és nem hagyományos konyha, amely külcsínével egy igazi konyhára emlékeztet. Előnye, hogy 360°-ban megközelíthető, mely lehetővé teszi, hogy egyszerre több gyerek is játszahasson vele. Ezzel a közös játékkal a gyerekek fejlesztik kommunikációs képességeiket és miközben a felnőttek viselkedését utánozzak, a szociális interakció tökéletes formáját keltik életre. A Smoby gyerekkonyha minden feléről más konyhai cikk áll a gyerekek rendelkezésére. Biztonságáért szilárd és ellenálló műanyagjai kezeskednek, melyek minőségesek és egyben nagyon stabilak is. Felületük tapintásra selymes és kellemes. Ez a játékkonyha gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

A konyha minden kiegészítője, fogantyúi és gombjai is a kisgyerekek kezecskéihez vannak igazítva. Ez a dinamikus kinézetű gyerekkonyha 100 cm magas. A munkafelület és az étkezőasztal magassága 51 cm. Az étkezőasztal terítéssel és mintás terítővel díszített. Ez a konyha rengeteg hasznos kiegészítőt és érdekes fogyasztót tartalmaz, melyek kezeskednek a hosszú szórakozással teli játékért. Egy mosogatótálat is tartalmaz, mely modern magas vízcsappal van felszerelve, mögötte található az edénycsepegtető. A munkalap egy beépített kettő főzőzónás elektromos főzőlapot is tartalmaz, mely edénnyel vagy serpenyővel való érintkezéskor valósághű hangokat ad ki, igazi főzés, sütés, kirántás és víz forrása Blop-Blop hangokat. A Smoby játékkonyha fő elemei a sárga, kinyitható ajtajú hűtő és az átlátszó műanyag ajtajú sütő.

A gombok be- és kikapcsoláskor mechanikus Klik-klik hangokat adnak ki. A gyerekkonyha alsó és felső része is sok rakodótérrel van felszerelve, ahová gyermeke az összes kiegészítőt és edényt elrakhatja. Így mindennek megvan a helye és semminek sem kell a földön kallódnia. A munkafelület felett található a lekerekített sárga színű páraelszívó, melyen evőeszközök lógnak. Ez a páraelszívó a konyha hátsó falán található, alatta pedig az Espresso kávéfőző nagy fehér kávéscsészével. A kávéfőzőbe kávé, tej és csoki ízesítésű kapszulák használhatóak. A konyha kedves és érdekes kiegészítője a szódakészítő gép, mely játék közben Cric-cric hangokat ad ki. A konyha összesen 25 kiegészítőt tartalmaz, így rengeteg lehetőséget kínál a szakács és pék játékhoz. A Smoby cég hosszú idők óta gyárt játékokat, melyek jó minőségűek, modern kinézetűek és a szigorú európai normákat követik.

Funkciói és tulajdonságai

  • beépített elektronikus modul
  • körbejárható
  • valósághű hang főzéskor Blop Blop
  • kapcsolók Klik Klik hanggal
  • szódakészítő Cric Cric hanggal
  • 25 kiegészítő
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • 3 éves kortól
  • teljes magassága 100 cm
  • megfelelő kislányok és kisfiúk részére
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*47*100 cm výška
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei50*24*69 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,03 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.