Játékkonyha Studio Tefal Smoby elektronikus hanggal és 19 kiegészítővel zöld

Termék leírása

Játékkonyha Studio Tefal szép, élénk zöld, narancssárga, ezüst és fehér színkombinációban pompázik. Ez az elektronikus gyerekkonyha különböző hangokat és effekteket bocsát ki. A gyerekkonyhák választékában kinézetével és minőséges anyagával a legjobb minőségű top konyhák közé tartozik. A Smoby  márka egy francia gyerekjáték gyártó, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik, minőséges anyagokból gyártja termékeit, melyek a legszigorúbb európai szabványnak felelnek meg. Ez a játékkonyha minden gyerekszoba belterébe tökéletesen beillik. Hosszú éveken keresztül szolgálni fogja gyermekét. Minden feléről megközelíthető, ezért egyszerre kettő és három gyermek számára is alkalmas. A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket és miközben a felnőtteket utánozzák szociálódnak is. Ez a játékkonyha gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Közkedvelt kislányok és kisfiúk körében is. Minden gyermek megtalálja benne kedvelt tevékenységét és a sok kiegészítőnek köszönhetően gyermeke hosszú éveken keresztüli véget nem érő szórakozás részese lehet. A konyha és a kiegészítők műanyagjai tapintásra nagyon kellemesek, selymesek. A konyha biztonságosságáért szilárd műanyaga kezeskedik. Ez a Smoby  gyerekkonyha sok kiegészítővel és részlettel van tarkítva, melyek egyedülállóvá vaázsolják a konyhát. A konyha sok rakodóteret is tartalmaz, melynek köszönhetően a kiegészítők nem vesznek el, szépen el lehet őket rakni. A Studio Tefal konyha gyerekeknek 99 cm magas. A konyha felszereléséhez hozzátartozik a sütő, főzőlap és sok más kiegészítő. A munkapult fel van szerelve egy beépített elektromos kettő főzőzónás főzőllappal is, amely lábassal vagy serpenyővel való érintkezéskor élethű hangokat ad ki, ilyen hangokat igazi főzésnél, sütésnél, kirántásnál vagy víz forrásánál Blop-Blop hallunk.

A konyha összesen 19 darab kiegészítőt tartalmaz. Ezek között vannak poharak, tányérok, lábasok és élelmiszer. A kiegészítők közé tartozik a kávéfőző kávéscsészével együtt. A konyha zöld-fehér színkombinációja nagyon  modern. A konyha minden felén valamilyen háztartási cikk helyezkedik el, sütő, hűtő vagy polcok, melyek élelmiszerre, zöldségre vagy gyümölcsre szolgálhatnak. A gyerekkonyha ajtajai nyithatóak, felül helyezkedik el az elketromos hangokat kibocsátó tűzhely. Másik felén a mosogatótál található. A konyha közepén egy állvány helyezkedik el, melyen a kávéfőző és a fehér csésze található, alattuk pedig rakodótér van, mely poharakra szolgál. Az ellenkező oldalon a megterített étekzősarok található. Ez az elektronikus konyha kis háziasszonyoknak lett kitalálva. Méretei: 61*37*99 cm. A munkafelület magassága 51 cm. Ez a termék a gyerekkonyhák között a legsikeresebb termékeink egyike. 1x CR2032 elemre működik.

 Jellemzői

  • egyedi játékkonyha gyerekeknek
  • 19 kiegészítő főzéshez és sütéshez
  • megfelelő 3 éves kortól
  • 2-3 gyerek közös játékára
  • magassága 99 cm
  • elegendő tárolóhely
  • étkezősarokkal
  • elektronikus főzőlap, mely hangot ad ki
  • 1 x CR2032 elemre működik
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek61*37*99 cm
Termék magassága99 cm
A csomagolás méretei52*26*61 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,45 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.