Játékkonyha Superpack 3in1 Écoiffier kávéfőzővel és konyhai robotgéppel 32 kiegészitő 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha Superpack 3in1 a francia Écoiffier gyártótól gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A modern játékkonyha ideális a szakácsos szerepjátékokhoz, felszerelését tűzhely, sütő, mosogatótálca, konyhai óra és 32 kiegészítő alkotja, beleértve a réz színű konyhai eszközöket. A gyerekekre továbbá fazekak, evőeszközök, tányérok, só és borstartó, szósz dobozban, kapszulás kávéfőző, csésze, tejes kanna, konyhai robot 2 keverő lapáttal, tojással és egy üveg tejjel vár. Ezekkel a kiegészítőkkel játékos módon belekóstolhatnak a kávépincér mesterségének rejtélyeibe.

A konyhácska piros, szürke és fehér színekben tündököl és meghitt hangulatot áraszt. Elegendő rakodóteret kínál két polc és néhány akasztó formájában. A rengeteg kiegészítővel egyszerre több gyerkőc is eljátszik, miközben finom motorikus, kommunikációs és nyelvi készségeit fejleszti. A játék által a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához. A konyhácska méretei 56*29*79 cm, teljes magassága 79 cm. A termék minőségi műanyagból készült, és éveken át kitart. Alacsony súlya (2,92 kg) lehetővé teszi egyszerű áthelyezését.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi játékai megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebb gyerekek számára is alkalmasak. Az Écoiffier jelentősen eltér a Kínából eredő játékoktól, hiszen nem csak a minőségre, de a biztonságra és a környezetvédelemre is odafigyel. Termékei újrahasznosítható anyagokból készülnek és gyártásuknál égészségre ártalmatlan festékek használatosak. Ha minőséget keres kedvező áron, válassza az Ěcoiffier termékeit.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*29*83 cm
Termék magassága83
Teljes hosszúság56 cm
Vödör magasságECO2524 ku kuchynkám
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,92 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.