Játékkonyha Superpack 3in1 Écoiffier 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha Superpack 3in1 a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy csodaszép ajándék kisfiúk és kislányok számára már 18 hónapos kortól. Időtlen játékkonyha minden kis szakácsot már az első pillantásra lenyűgöz, a sütő ajtaja lenyitható, illetve mosdótótálca, tűzhely, konyhai óra és 19 nagyszerű kiegészítő sem hiányozhat a kis séfszakácsok kiváló konyhácskájából, melyek közt megtalálhatóak a konyhai eszközök csodaszép réz szinben. Kis kukták nagy lelkesedéssel vetik bele magukat a főzöcskélésbe, hisz fazekak, evőeszközök, tányérok, fűszertartók és szószos doboz is a konyha részét képezik.

Játékkonyha nagyon szép piros, szürke és fehér szinben minden gyermek figyelmét felkelti, otthonos benyomást kelt. Játékkonyháról nem hiányozhatnak a polcok és tárolóhelyek sem, ahova a kis szakácsok a főzőeszközeiket tudják elrakni a munka befejeztével. Ez egy igazán kiváló gyerekjáték, mely nem elemre működik és mégis lefoglalja a kicsiket hosszú órákon keresztül. Pöpec gyerekkonyha egy, de akár több gyerkőc közös játszadozására is alkalmas. A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Méretei a konyhának 56*29*79 cm, teljes magassága 79 cm. Minőségi műanyagból készült, nagyon hosszú ideig fogja a gyerekeket szolgálni. Súlya csupán 2,92 kg, igy könnyen áthelyezhető.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*29*83 cm
Termék magassága83 cm
Teljes hosszúság56 cm
Vödör magasságECO2524 ku kuchynkám
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,92 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.