Játékkonyha 17 kiegélszítővel minden Smoby házikókhoz főzőlappal és mosogatóval UV védelemmel

Termék leírása

A piacvezető Smoby vállalat modern és korszerű tartozékokkal és kiegészítőkkel bővíti árukínálatát, melyek a kerti házikókat még otthonosabbá varázsolják a gyerkőcök számára. Ilyen nagyszerű kiegészítő a kültéri, kerti konyhácska is 17 kiegészítővel, mely a kis lurkók figyelmét azonnal elrabolja a szuper kiegészítőkkel együtt, mint a tányérok, evőeszközök, kiskés, villa, főzőkanál, fazék fedővel, poharak és virslik, amelyek a legjobb vendégváró falatoknak bizonyulnak a leendő vendégsereg számára. Játékkonyha piros, szürke és zöld színkombinációban pompázik, igy teljes összhangban lesz a kedvenc kuckó külcsínével, minden kert és udvar ékévé válik.

A konyhácska munkafelületéről természetesen nem hiányozhat a mosogatótálca csappal, mely arra ösztönzi a gyerekeket, hogy főzés és evés után a koszos edényeket szépen elmossák. A tűzhely nagyszerű lehetőséget kínál a virsi elkészítésére a hozzá tartozó fazékban, miközben az elforgatható tűzhelykapcsoló gombbal a főzőlap hőerősségét tudja a csöppség majd szabályozni. Viszont a tűzhely nem csupán főzésre alkalmas, de a virsliket grillezni is lehet rajta. A konyhácska oldalsó része praktikus kis akasztókkal lett kiegészítve, melyekre a konyhai eszközöket tudják a kicsik felakasztani. A konyha hátsó részét képező dekoratív rácsozott fal a főzöcskélés közben védelmet és kellemes félárnyékot biztosít a kis kuktáknak a forró nyári napokon.

Konyhácska tartós, dupla falrendszerből lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, éppúgy, mint az összes Smoby házikó. A tartozékra jellemző a stabilitás, tartósság az időjárási viszonyokkal szemben, felülete sima és bársonyos a tapintásra. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni. Konyhácska az UV védelemnek köszönhetően huzamosabb idő után, illetve az időjárás viszontagságaival szemben is megtartja csodálatos, élénk színkivitelezését, a színek nem fakulnak ki. Konyha méretei 54*35*98 cm, összeillesztése gyors és egyszerű. A konyhapult alatti rész kiváló lehetőséget nyújt majd egyéb játékok tárolására.

Játékkonyha 17 kiegészítővel a Smoby vállalat műhelyéből egyedi francia külcsínben és funkcionalitásban tetszeleg, mely fejlesztően hat a gyerekek képzelőerejének és fantáziájának serkentésére, illetve játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Gyerekek imádják a szerepjátékokat, ezzel a menő játékkal nem csupán házigazda szerepét öltik magukra, de pillanatok alatt kis szakács válik belőlük. Játék közben elmélyülnek bennük bizonyos szokások, feléled bennük a felelősségtudat és vendéglátás szeretete, illetve társadalmi kapcsolatuk is erősödik. Nem utolsó sorban ezzel a kiváló konyhácskával több időt töltenek majd a friss levegőn együtt testvéreikkel, barátaikkal és szeretteikkel.

Játékkonyha a következő házikókhoz választható: 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*35*98 cm
Termék magassága98 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei56*13*69 cm
Teljes hosszúság54 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,14 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.