Játékkonyha hanggal és fénnyel Tech Edition Kitchen Smoby működő konyhai ezsközökkel és élelmiszerekkel 35 kiegészítő 100 cm magas/51 cm pult

Termék leírása

Csúcszuper Tech Edition játékkonyha elektronikus funkciókkal a francia Smoby gyártó műhelyéből származik és fantasztikus szórakozást ígér a kis kuktáknak már 3 éves kortól! A dizájnos kék konyhácska elektronikus modullal van felszerelve, és hang- és fényeffektekkel teszi érdekesebbé a játékot. A kíváncsi gyerekekre pirosan alávilágított hangeffektes tűzhely vár. A kávéfőzőt megnyomva fényjelzés figyelmeztet a víz melegítésére, miután a fény elalszik, valósághű hangeffektekkel imitálja a víz adagolását. A kávéfőző felett tartály van, amely vízzel tölthető fel. A praktikus páraelszívó akasztókkal és fényfunkcióval van ellátva. Kétfokozatos ventilációval rendelkezik, mely hangeffekteket ad ki.

A tökéletes konyhácska felszerelései között praktikus mosogatótálca, nyitható ajtajú sütő valamint mosogatógép kosárral vár a kis kuktára. A konyhácska oldalsó falán hűtő és élelmiszerek és eszközök tárolásához szolgáló polcok találhatók. A páraelszívó alatt szódakészítő gép helyezkedik el, a munkafelület végén a gyerekek elfogyaszthatják a finom ebédet. A játékkonyha együttesen 35 kiegészítőt tartalmaz, közöttük 2 villát, 2 kanalat, 2 tányért, 2 poharat, 2 bögrét, 3 kávékapszulát, szódás üveget, fedeles fazekat, forgató funkcióval ellátott palacsintasütőt, palacsintát, egy oldaláról sült halat, só és borstartót cric-crac hangeffekttel. A gyerekeket bizonyára elvarázsolja a mágikus tészta, amely 18°C fölött csodás sárga színt ölt, akár a valódi főzés során.

A konyhácska részletei a gyerekek apró kezeihez vannak igazítva, ezáltal gyakorolják a tapintási érzékenységüket, a koordinációt és finom motorikát. A szerepjátékok során fejlesztik kommunikációs készségüket, felöltik a felnőttek szerepét és megtanulják, mely konyhai eszközök mire szolgálnak. A stabil konyhácska minőségi és ellenálló, mégis bársonyos tapintású műanyagból készült. Méretei 64*48*100 cm, munkafelületének magassága 51 cm. A játékkonyha 5 darab AAA/LR03 típusú elemmel működik, melyek nem képezik a csomag tartalmát.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékei hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, egyéniségük formálásához. Természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és garantálják a megszokott francia minőséget és időtlen külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek64*48*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei59*24*70 cm
Teljes hosszúság64 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
NoteBattery: 5 x LR03 not included
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.