Játékkonyha Tefal Studio BBQ Smoby elektronikus hanggal, sült élelmiszerekkel, grillezővel és 29 kiegészítővel zöld-lila

Termék leírása

Játékkonyha Tefal Studio Barbecue a francia Smoby vállalattól tökéletes játékkonyha kislányok vagy kisfiúk részére 3 éves kortól. Nagyon szép dinamikus színkivitelezésben pompázik, a friss zöld, királyi lila, klasszikus fehér és szürke színek kombinációjával. Ez a színkombináció a legutolsó divat trendek közé tartozik a francia lakás divatban és építészetben. Smoby játékkonyha Tefal Studio egy szép és nem éppen hagyományos játékkonyha, mely valósághű kivitelezésben pompázik. Játékkonyha előnye, hogy körbejárható, így tökéletes több gyerkőc közös játékára is. A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket és miközben a felnőtteket utánozzák szociálódnak is. Játékkonyha fogantyúi, gombjai és eszközei apró gyermek kezecskékhez lettek kialakítva. Játékkonyhával szintén fejlődnek a motorikus képességek, tapintási érzékenység és a gyermek koordinációja. Smoby játékkonyha 29 darab egyedi és hasznos kiegészítőt tartalmaz. Ide tartoznak tányérok evőeszközökkel, konyhai eszközök, fazék fedővel és mágikus tészta, kapszulák utántöltéshez a kávéfőzőbe, serpenyő és palacsinták, csészék kávéra, poharak szódára, sült élelmiszerek imitációja és kolbász grillezéshez.

Játékkonyha Tefal Studio Barbecue rengeteg speciális tulajdonsággal bír, melyek megkülönböztetik a többi játékkonyhától. Elektronikus játékkonyha tűzhelye Blop Blop Blop és Psssch hangot ad ki miután a főzőlapra helyezzük a fazekat. Kedves kiegészítője a konyhának a szódakészítő, mely használat közben valósághű Cric Cric hangot ad ki. A mágikus fazékban a tészta pillanatok alatt megfő. Ez az elektronikus játékkonyha gyerekeknek teljes magassága 100 cm. Méretei 64*47*100 cm. Gyerekkonyha fel van szerelve konyhai cikkekkel, mint az eredeti konyha. A sütőben csemetéi finom sütiket süthetnek, majd a mosogatótálban elmoshatják a szennyes edényeket. Játékkonyha hűtővel is fel van szerelve, mely egyben tárolóhely az élelmiszereknek. Munkafelület elektronikus tűzhelyből 2 főzőlappal, mosogatótálcából és étkezőrészből áll. Speciális kiegészítője a játékkonyhának a félkör alakú barbecue grill sütéshez, ahol a gyerkőcök kolbászt vagy halat grillezhetnek. Szép kiegészítői a játékkonyhának a sült élelmiszerek, melyek valósághű benyomást keltenek. Az étkezőrész szervírozáshoz megfelelő. A munkafelület fölött állvány található, ahol gyerkőcök megtalálják a szódakészítő készüléket és espresso kávéfőzőt kapszulákkal.

A felső részén az állványnak szagelszívó található, melyen kampók találhatók a konyhai eszközök helyes tárolásához. Játékkonyha rengeteg tárolóval van kialakítva és ügyesen átgondolt. Játékkonyha rengeteg tárolóhellyel rendelkezik és ügyesen átgondolt. Játkot a gyerkőcök ezzel a játékkonyhával nem unják meg és hosszú órákon keresztül fognak a játékkal játszani. Köszönhetően a tartós műanyagnak a Smoby játékkonyha mindig ugyanolyan szép lesz, mint ha éppen akkor lett volna kicsomagolva a dobozból. Játékkonyha stabil, élei lekerekítettek, ezért is biztonságos a gyerkőcök számára. Gyerekkonyha Smoby közepes nagyságú, ezért sem foglal nagy helyet. Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásával a legjobb minőségben és legmodernebb kivitelezésben. Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. Elektronikus játékkonyha 1x AA/LR6 1,5 V elemekre működik, melyek a csomagba tartoznak. Garantált, hogy ezzel a játékkonyhával gyermekéből séfszakács vagy séfszakácsnő válik. Mit főzzenek Önnek ma csöppségei?

Funkciói és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • elektronikus játékkonyha 1xAA elemre működik
  • mágikus fazék tésztával
  • valósághű hang főzés közben
  • sült élelmiszerek (steak és hal)
  • 29 kiegészítő
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • szódakészítő hanggal Cric Cric
  • barbecue grill
  • 3 éves kortól ajánlott
  • francia Smoby termék
  • megfelelő kislányoknak és kisfiúknak egyaránt
  • teljes magassága 100 cm
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*47*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,25 kg
NoteBattery: 1xAA LR6 1,5 V
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.