Játékkonyha Tefal French Touch Buborékok&Víz Smoby elektronikus mágikus buborékokkal, folyóvízzel és 45 kiegészítővel piros-szürke

Termék leírása

A Smoby Tefal French Touch Buborék&Víz elektronikus gyerekkonyha mágikus buborékokkal és folyóvízzel egy egyedi és innovatív játékkonyha gyӧnyӧrű kiegészítőkkel. Rengeteg kiegészítővel és funkcióval rendelkezik, melyek egyedivé varázsolják. A fehér munkaasztallal és szürke kiegészítőkkel rendelkező konyha piros színben tündököl. Gyerekkonyha a legújabb divattrendek alapján készült és másolja a valósághű dizájn konyhákat. Az élénk színei a játéknak serkentik a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét. A Smoby konyha fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas 3 éves kortól. A játékkonyha részei apró gyermek kezecskékhez lettek kialakítva. Gyerekek így erősítik tapintási érzékenységüket, mozgási koordinációjukat és finom motorikus képességeiket. A konyhában való szerepjáték feljeszti a gyerekek kommunikációs készségeit és általa belekóstólhatnak a felnőttek világába. Gyerekkonyha elektronikus és speciális funkciói elvarázsolják a gyerkőcöket. A játékkonyha mosogatójából igazi víz folyik, tartozékait külӧbӧző élelmiszerek realisztikus másolatai alkotják, melyek egyik oldala már a sült állapotot imitálja.

A konyha mágikus funkciója a forrást imitáló buborékoló edény. A főzőlapra helyezés és a vízzel megtelítés után élethű buborékokat enged ki. A játékkonyha összesen 44 kiegészítőt tartalmaz. Ide tartozik a palacsinta forgatására szolgáló serpenyő, amely a kis kuktát a konyha mesterévé varázsolja. Megtalálhatók itt továbbá az evőeszközök, tányérok, kés másolata, merőkanál, só- és borsszóró, kecsӧp és majonéz, kuktafazék fedővel, egy üveg tej és csészék csészealjjal. A gyerekkonyha sok élelmiszer imitációját tartalmazza kӧztük a virslit, csirkét, tojást, kalácskákat, répat és a sütésre szánt palacsintákat. A jégkockák játék kӧzben egyenesen a jégadagolóból esnek ki. Az egyedi kiegészítők között megtaláljuk a beépített eszpresszó kávéfőzőt cserélhető kapszulákkal. A  Smoby Tefal French Touch Buborék&Víz elektronikus gyerekkonyha elég tágas tӧbb gyerek közös játékához. Előnye, hogy minden oldalról megkӧzelíthető. Tartozékai kӧzӧtt természetesen nem hiányozhat a nyitható ajtós gyerek hűtőszekrény sem, amely egyúttal az élelmiszerek tárolását is szolgálja.

A konyha kӧzéprészét a kiegészítőknek szánt rakodótér alkotja vagy más kiegészítőknek, melyek megtalálhatóak a kínálatunkban. Nagyon fontos helye van itt a kihúzható sütőráccsal felszerelt sütőnek is, melynek ajtaja nyitható. A munkafelület egy folyó vízzel ellátott mosogatóval, melyben gyermeke elmoshatja edényeit és 2 gáz és 2 elektromos főzőlappal rendelkező tűzhellyel van felszerelve. A konyha gyӧnyӧrű kiegészítője a barbecue grill. A tűzhely felett az eszpresszó kávéfőzővel felszerelt állvány található, melyen mutatós óra díszeleg. A szagelszívó alatt elhelyezkedő óra segítségével a gyerekek ismerkednek az idő fogalmával. A szagelszívó fel van szerelve kampókkal konyhai eszközök felakasztásához. Gyerekek közös játék alatt utánozzák a felnőtteket és szívesen játszanak majd a játékkal hosszú órákon keresztül, miközben megismerkednek a valós konyhai műveletekkel. A játék teljes hossza 115 cm, méretei 115*41*93 cm és a magassága 93 cm.

Ez egy minőségi francia termék vezető gyerkjátékokat gyártó Smoby vállalat műhelyéből. A Smoby Tefal French Touch elektronikus gyerekkonyha 2 db AA elemmel műkӧdik, melyek a csomagolás részét alkotják. Ez a gyönyörű gyerekkonyha eredeti és egyedi kivitelezésben, 45 kiegészítővel és rengeteg funkcióval a játékot még felejthetetlenné varázsolják. Játékkonyha stabil és biztonságos. 6 lábon áll, minsőségi műanyagból készült. Élei a játékkonyhának lekerekítettek. Ez garantálja, hogy csöppsége a játékkal biztonságosan játszik majd. Műanyag kiegészítők egészségre ártalmatlan műanyagból készültek. Műanyag lágy és bársonyos a tapintásra, ami kellemes a gyermek kezecskéknek. Ezzel a játékkonyhával csöppségeinek a móka garantálva lesz. Gyerekek imádni fogják a játékkonyhával való játékot, mely rengeteg lehetőséget nyújt hosszú órákon keresztül való játékra. Mit főzzön ma kis szakácsa vagy szakácsnője az új konyhájában?

Funkciói és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • jégadagoló jégkockákkal
  • barbecue grill
  • folyóvíz
  • serpenyő palacsinták dobálásához
  • eszpresszo kávéfőző cserélhető kapszulákkal
  • sült élelmiszerek (steak, hal)
  • 45 kiegészítő
  • fazék mágikus buborékokkal
  • 3 éves kortól
  • francia Smoby vállalat
  • teljes magassága 93 cm
  • megfelel kislányoknak és kisfiúknak egyaránt
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek115*41*93 cm
Termék magassága93 cm
Munkafelület magassága50 cm
A csomagolás méretei78*24*79 cm
Teljes hosszúság115 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,38 kg
Notewater function
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.