Játékkonyha Tefal French Touch Bubble Smoby elektronikus mágikus bugyogással, grillel, jéggel és 46 kiegészítővel türkiz-szürke

Termék leírása

Kivételes és attraktív dizájnban pompázó játékkonyhát keres gyerkőce számára? Elektronikus gyerek konyhácska Tefal French Bubble Smoby 46 darab kiegészítővel a csúcsminőségű játékkonyhák közé tartozik, melybe gyerekek első pillantásra beleszeretnek már 3 éves kortól. Türkíz-szürke színkombinációban pompázó játékkonyha modern és elegáns külcsínnel büszkélkedik, így garantáltan minden gyerekszoba éke lesz. A játékkonyha eredeti francia külcsíne lenyűgözi a szülőket és gyerkőcöket egyaránt. A gazdag 46 darabos felszereltségből nem hiányozhatnak az evőeszközök, tányérok, só és fűszertartó, kecsöp és majonéz, csészék kistányérokkal, alapanyag és élelmiszer másolatok.

Attraktív és funkcionális

A játékkonyha olyan funkciókat és lehetőségeket rejt magában, hogy gyermeke számára a főzés és sütés igazi élménnyé válik. Hűtő megtanítja a gyerekkel, hogy a romlandó étel frisseségét a hűtőben tudja megőrizni, melynek ajtaját mindig be kell csuknia maga után. A hűtő ajtaján a jégadagoló kapott helyet, melybe a hozzá tartozó pohárkába a megfelelő gomb megnyomása után jégkockák kerülnek bele. A nyitható ajtajú és kihúzható rostéllyal felszerelt sütő a játékkonyha központi eleme, hisz itt tudja a kis séfszakács elkészíteni az ízletes sült csirkét szerettei és vendégei számára. A mágikus fazék minden gyerkőc számára nem mindennapi élményt nyújt, hisz valódi forrásban lévő víz állagát imitálja. A fazék a tűzhelyre helyezve a megfelelő gomb megnyomása után varázslatosan buborékolni kezd. Ügyes és praktikus palacsintafordító funkció nagy segítségükre lesz a kis szakácsoknak, ha vendégeiknek szeretnének majd jeleskedni és bemutatni, hogy milyen ügyesen is készítik a palacsintát. Ha a nagy munka közben a gyerkőce megszomjazna, a sütő felett található beépített eszpresszó kávéfőzőtől cserélhető kapszulákkal garantáltan erőre kap. A barbecue grill is nagyon hasznos része a kiskonyhának, hisz az ízletes steak és virsli itt készülhet el. A szagelszívó alatt található falióra nagy segítségére lesz kis szakácsnak, hogy figyelemmel tudja követni a főzés időtartamát és ne égjen oda egy finomság se.

Miért éppen ez a játékkonyha?

A francia dizajnőrök szemrevaló másolatát alkották meg a valódi Tefal French Touch konyhának, mely gazdag tartozékkészletet tartalmaz funkcionális elemekkel, hogy a gyerekek kiváló minőségű és megbízható játékot kapjanak, amely hosszú időre elszórakoztatja őket. Játékkonyha viszont nem csupán szórakozást nyújt a gyerekeknek. A szakácsos szerepjátékok közepette fejlődik a gyerekek kommunikációs képessége és szociális hozzáállásuk is. Konyhácska több gyermek közös játékát is lehetővé teszi, így megtanulnak együttműködni és egymás keze alá dolgozni.

Részletek, melyek döntenek

A játékkonyha 6 stabil lábon áll, méretei 115*41*93 cm, munkafelületének magassága 50 cm. Figyelembe véve a méreteket a szülő el tudja dönteni, hogy a konyha megfelel-e gyermekének. A Smoby Tefal French Touch Bubble konyácska elemekkel működik, amelyek a konyha részét képezik és lehetővé teszi az azonnali játékot.

A Smoby gyártó műhelyéből származó játékkonyha egyediségének köszönhetően egyike a csúcsminőségű konyhácskáknak, melynek párját keresve se találná. A francia tervezők nagy figyelmet szenteltek külcsínének, valósághű kivitelezésének és teljes funkcionalitásának. A fokozott biztonság érdekében a Smoby konyhácska élei lekerekítettek, ezért a szülőknek nem kell aggódniuk gyermekük biztonsága miatt. A kicsik szabadon élvezhetik a konyha nyújtotta felejthetetlen élményeket.

Funkciók és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • jégadagoló jégkockákkal
  • barbecue grill
  • palacsintasütő palacsintafordító funkcióval
  • eszpresszó kávéfőző cserélhető kapszulákkal
  • elősütött élelmiszerek a valósághú élmény érdekében (steak, hal, csirke)
  • buborékoló mágikus edény
  • francia minőség és dizájn
  • nyitható ajtajú hűtő, spájz tárolóhellyel
  • nyitható ajtajú és kihúzható rostéllyal felszerelt sütő
  • 3 éves kortól ajánlott
  • gazdag 46 darab kiegészítő
  • a munkafelület magassága 50 cm
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek115*41*93 cm
Termék magassága93 cm
Munkafelület magassága50 cm
A csomagolás méretei80*24*78 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,8 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.