Játékkonyha Tefal Studio Bubble Smoby elektronikus mágikus bugyogással, szódával, kávéfőzővel és 26 kiegészítővel türkiz-szürke

Termék leírása

Játékkonyha Tefal Studio Bubble a francia Smoby vállalattól tökéletes játékkonyha kislányok vagy kisfiúk részére 3 éves kortól. Nagyon szép dinamikus és elegáns színkombinációban tündököl, szürke és türkíz színek kombinációjában. Játékkonyha előnye, hogy körbejárható, így tökéletes több gyerkőc közös játékára is. Játékkonyha fogantyúi, gombjai és eszközei apró gyermek kezecskékhez lettek kialakítva.

A játékkonyha nagyon jó hatással lesz a gyerekek motoros képességei, tapintási érzékenység és mozgási képességük fejlődésére, nem utolsó sorban pedig hosszantartó szórakozást biztosít az új konyhácska a kicsiknek. Smoby játékkonyha 26 darab egyedi és hasznos kiegészítőt tartalmaz. Ide tartoznak tányérok evőeszközökkel, konyhai eszközök, mágikus fazék fedővel, kapszulák kávéfőzőbe, serpenyő palacsinták dobálására, kávés csészék, poharak szódára és csepegtető tálca edényekre.

Játékkonyha Smoby Tefal Studio Bubble speciális mágikus tulajdonsággal rendelkezik. Öntsön vizet a mágikus fazékba és főzőlapra helyezve varázslatos buborékok jelennek meg. A játékkonyha gyerekeknek teljes magassága 100 cm. Méretei 49*47*100 cm. Sütőben finom kalácsot süthetnek, majd elmoshatják az edényeket a mosogatóban, mely a sütő alatt kapott helyet.

Konyha fel van szerelve hűtővel, mely egyben tároló is élelmiszerekre. Játékkonyha munkafelületén található elektronikus tűzhely két főzőlappal, mosogató tálcával és étkezőrésszel. Az asztalka szervírozásra és étkezésre megfelelő. A munkafelület fölött állvány lett kialakítva, ahol a kicsik szódakészítő készüléket és espresso kávéfőzőt találnak kapszulákkal. Szódakészítő valósághű Cric Cric hangot ad ki. A felső részén az állványnak játék szagelszívő található, melyekre a gyerekek a konyhai eszközöket tudják felakasztani. Játékkonyha rengeteg tárolóhellyel rendelkezik és ügyesen átgondolt. Játkot a gyerkőcök ezzel a játékkonyhával nem unják meg és hosszú órákon keresztül fognak a játékkal játszani. Köszönhetően a tartós műanyagnak a Smoby játékkonyha mindig ugyanolyan szép lesz, mint ha éppen akkor lett volna kicsomagolva a dobozból.

A műanyag, melyből a konyhácska készült lágy és bársonyos a gyermek kezecskékhez. Játékkonyha stabil, élei lekerekítettek, ezért is biztonságos a gyerkőcök számára. Gyerekkonyha Tefal Studio Bubble Smoby közepes nagyságú, ezért sem foglal nagy helyet. Smoby már hosszú ideje produkálja a csúcsminőségű gyerekjátékokat a legmodernabb kivitelezésben. A Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak és előírásoknak. Elektronikus játékkonyha 3x AA/LR6 1,5 V elemekre működik, melyek a csomagba tartoznak. Garantált, hogy ezzel a játékkonyhával gyermekéből séfszakács vagy séfszakácsnő válik.

Funkciók és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • elektronikus játékkonyha 3xAA elemre működik
  • mágikus fazék bugyogással(bugyog a víz a fazékban)
  • mágikus palacsintaforgató serpenyő
  • 26 kiegészítő
  • eszpresszó kávéfőző kapszulákkal
  • szódakészítő hanggal Cric Cric
  • mosogató csepegtetővel
  • 3 éves kortól
  • francia Smoby termék
  • megfelelő kislányoknak és kisfiúknak
  • teljes magasság 100 cm
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*47*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,2 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.