Játékkonyha Tefal Studio XL Smoby elektronikus hanggal, étkezőrésszel, hűtővel és 36 kiegészítővel lila-ezüst

Termék leírása

Játékkonyha Tefal Studio XL királyi lila színben pompázik kombinálva ezüst és fehér színekkel, időtlen benyomást kelt és elvarázsol minden kis szakácsot és szakácsnőt. Játékkonyha a francia sármot és tökéletességet tükrözi, mely minden Smoby termére jellemző. Magassága 100 cm és megközelíthető 360°-ban. Ez nagy előnye a játékkonyhának a kicsik részére, hisz a konyha körbejárható, akár több gyerkőc is tud vele közösen játszani. Játékkonyha megfelelő kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Teljes méretei 86*62*100 cm és megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól. Ezt a játékkonyhát egyedi dizájnban új lakás divatrendek inspirálták és tökéletes mása eredeti konyhának. Gyerekek azonnal megszeretik a konyhát a rengeteg kiegészítője és funkciója révén. Játékkonyha fejleszti a motorikus képességeket, tapintási érzékenységet és gyerkőcök játék közben tökéletesítik a kommunikációs képességeiket. Játékkonyhával való játék alatt felnőtteket utánozzák és a konyha elegendően tágas több gyerkőc közös játékára.

Elektronikus játékkonyha valósághű hangot ad ki és mágikus funkciókkal van kialakítva, melyet minden kis szakács vagy szakácsnő értékelni fog. Mágikus fazékban tűzhelyre helyezés után a megfő a tészta. Játékkonyha fel van szerelve beépített espresso kávéfőzővel és kapszulákkal különféle ízben. Alatta szódakészítő készülék található. Serpenyő kreatív kialakítású és megfelelő palacsinták feldobálására, ahogy egy igazi mesterszakács teszi. Játékkonyha továbbá fel van szerelve sütővel és mosogatóval nyitható ajtókkal. Játékkonyha szintén fel van szerelve hűtvel az élelmiszer tárolására és szekrénykével kiegészítők és konyhai eszközök tárolására. Konyhai kiegészítők közé tartoznak tányérok evőeszközökkel, konyhai eszközök, poharak szódára és csészék kávéra, kapszulák kávéfőzőbe, egyik oldalról sült élelmiszerek, palacsinta, mágikus tészta, serpenyő palacsinta feldobására, tej, tésztafélék és cookies féltermékek, csepegtető edényekre, só és fűszertartó. Játékkonyha Smoby Tefal Studio XL rengeteg tárolóhellyel van kialakítva és étkező résszel az ételek szervírozásához. Játékkonyha 1x AA elemre működik, mely a csomagolás részét képezi.

Játékkonyha még fel van szerelve mosogatótálcával szennyes edények elmosására, tűzhellyel két elektronikus főzőlappal és munkafelülettel az ételek elkészítéséhez. Tűzhely főzés közben valósághű hangot ad ki Blop Blop Blop Pccchhhhii és a szódakészítő pedig Cric Cric hangot ad ki. Játékkonyha gyerekeknek a francia Smoby vállalattól tágas, minőségi műanyagból készült. Játékkonyha kiegészítői közé tartozik még mágikus fazék fedővel. Ez a nagyszerű játékkonyha eredeti és egyedi dizájnban és 36 kiegészítővel rengeteg funkcióval van felszerelve, mely a játékot még felejthetetlenebbé varázsolják a gyerkőcök számára. Játékkonyha stabil és biztonságos. Minőségi műanyagból készült és erős a szerkezete. Élei a játékkonyhának lekerekítettek és lágyak. Ez garantálja, hogy gyerkőcök játék közben nem sérülnek meg. Műanyag kiegészítők egészségre ártalmatlan műanyagból készültek. Műanyag lágy és bársonyos a tapintásra, mely kellemes a gyermek kezecskékhez. Csemetéi ezzel a játékkonyhával sok mókát fognak átélni. Gyerkőcök elválaszthatatlanok lesznek a játékkonyhától, mely rengeteg lehetőséget nyújt majd a játékra hosszú órákon keresztül. Nos, mit főzzön kis szakácsa vagy szakácsnője az új játékkonyhájában?

Funkciói és tulajdonságai

  • beépített elektronikus modul
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • szódakészítő Cric Cric hanggal
  • 36 kiegészítővel
  • valósághű hangok főzés közben
  • mágikus fazék tésztával
  • sült élelmiszerek (steak és hal)
  • francia Smoby termék
  • 3 éves kortól
  • hűtő polccal
  • magassága 100 cm
  • megfelelő kislányoknak és kisfiúknak
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek86*62*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei66*26*74 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg8,2 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.