Játékkonyha Tefal Studio XL Smoby elektronikus mágikus tésztával, kólával, kávéfőzővel és 36 kiegészítővel zöld

Termék leírása

A tökéletes ajándékot keresi gyermeke számára? Elektronikus gyerek játékkonyha Tefal Studio XL Smoby 36 kiegészítővel egy csodaszép zöld konyhácska, mely megszeretteti minden gyerekkel a főzöcskézést és sütögetést már 3 éves kortól. Játékkonyha gyerekeknek egyedi francia dizájnban pompázik számos funkcióval, melyek minden kis szakácsot lenyűgöznek. Elektronikus játékkonyha üde külcsíne felvillanyoz minden gyerekszobácskát. Játékkonyhához 36 kiegészítő tartozik: evőeszközök, tányérok, csészék, poharak, só és fűszertartó, kapszulák kávéfőzőbe, élelmiszer másolatok főzéshez és sütéshez.

Számos funkció és kiegészítő

A kiegészítők kiváló tulajdonságai és használhatóságuk miatt ez a konyha egyedülálló a kategóriájában. A sütő központi része lesz a kis szakács tevékenységének, hisz benne készülnek majd a finomságok a kis családja számára. A mosogató, mely a sütő alatt kapott helyet, a kis szakács életét könnyíti meg, ha nem szeretné igénybe venni a mosogatótálcát és kézzel elmosni a szennyes edényeket. Hűtő nyitható ajtóval megtanítja a gyerekeket, hogy a romlandó élelmiszer frissesége megmarad, ha hidegen tároljuk azokat. Mágikus fazék fedéllel egyedi élményt nyújt csöppségének ráhelyezve a tűzhelyre a megfelelő gomb megnyomása után valósághű hangot ad ki. A mágikus fazékban pár perc után elvarázsolja a gyerekeket varázslatos tészaféle. Ügyes és praktikus palacsintafordító funkció nagy segítségükre lesz a kis szakácsoknak, ha vendégeiknek szeretnének majd jeleskedni és bemutatni, hogy milyen ügyesen is készítik a palacsintát. Az espresszó kávéfőzőt gyerkőcök az állványon találják meg, mely a konyha felett ékeskedik. Különböző ízű kapszulák is tartoznak a kávéfőzőhöz. Valósághű benyomást kelt a szódakészítő is, mely jellemző Cric Cric hangot ad ki. Gyerekek sajátkészítésű kólával is megtudják a vendégeiket kínálni. Játékkonyha nem szűkölködik tárolóhellyel sem, minden élelmiszer és alapanyag helyet kap a kis konyhácskában, melyek nélkülözhetetlenek a főzéshez.

A gyermek megfelelő fejlődéséhez

A francia Smoby vállalat tervezői nem csupán a játék külcsínére és funkcionalitására figyelnek oda, henem, hogy a gyerekjáték fejlessze is a gyermek képességeit és készségeit. Ennél a játékkonyhánál lehetővé tették a konyhácska körbejárhatóságát, hogy több gyerkőc közösen tudjon játszadozni, így játék közben odafigyelnek egymásra, segítenek egymásnak és megtanulnak közösködni is. Játék közben szintén fejlődik kommunikációs képességük és szocializálódnak. Ezek mellett nagyon fontos nem megfeledkezni a játékkonyha befolyásáról a finom motorikus képességek fejlődésében is, ami nagyon fontos a gyerekeknél. 

Gyakorlati és praktikus

A játékkonyha stabil lábakon áll, teljes méretei 86*62*100 cm, munkafelületének magassága 51 cm. Figyelembe véve a méreteket a szülő el tudja dönteni, hogy a konyha megfelel-e ügyes kis gyermekének. A Smoby Tefal Studio XL konyácska 1xCR2032 elemre működik.

Smoby gyártó tervezői műhelyéből származó játékkonyha egyediségének köszönhetően egyike a csúcsminőségű konyhácskáknak, melynek párját keresve se találná. A francia tervezők nagy figyelmet szenteltek külcsínének, valósághű kivitelezésének és teljes funkcionalitásának. A fokozott biztonság érdekében a Smoby konyhácska élei lekerekítettek, ezért a szülőknek nem kell aggódniuk gyermekük biztonsága miatt. A kicsik szabadon élvezhetik az elegáns és csodaszép konyha nyújtotta felejthetetlen élményeket.

Funkciók és jellemzői

 • beépített elektronikus modul
 • palacsintasütő palacsintafordító funkcióval
 • szóda és kólaadagoló
 • eszpresszó kávéfőző cserélhető kapszulákkal
 • elősütött élelmiszerek a valósághú élmény érdekében (steak, hal)
 • gazdag felszereltség, 36 kiegészítő
 • francia minőség és dizájn
 • kisfiúk, kislányok számára 3 éves kortól
 • hűtő nyitható ajtóval
 • sütő
 • mosogató
 • a munkafelület magassága 51 cm
Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek86*62*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkalap magassága51 cm
A csomagolás méretei66*26*75 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg8,3 kg
MegjegyzésBattery: 1 x CR2032 included
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...