Játékkonyha Tefal Studio XXL Smoby elektronikus mágikus bugyogással és jéggel és 38 kiegészítővel piros-ezüst

Termék leírása

A modern Tefal Studio XXL játékkonyha egy fantasztikus játékkonyha, mely a legújabb építészeti irányzatokat kӧvetve egy valódi konyhára hasonlít. A neves Smoby vállalat műhelyéből származik és nagyon szép színkombinációban pompázik. Részletgazdag kidolgozású és érdekes kiegészítőkkel rendelekező piros-ezüst színben pompázó és fekete időtlen színnel kombinált elektronikus játékkonyháról beszélünk. A Tefal XXL játékkonyha maximálisan biztonságos a tartós és minőségi műanyagnak köszönhetően, illetve erős vázának. Magasan minőségi műanyag lett felhasználva a játékkonyha elkészítéséhez, mely közben bársonyosan selymes tapintást nyújt a gyermek kezecskékhez. Minden egyes gomb és tartozék apró gyermek kezecskékhez lett kialakítva, hogy mindig egyszerűen és kényelmesen tudjanak a játékkal játszani. Játékkonyha kisfiúk és kislányok részére egyaránt megfelelő 3 éves kortól.

Konyhácska gyerekeknek rengeteg tárolóhellyel van kialakítva az élelmiszereknek és kiegészítőknek, így kis szakácsok és szakácsnők konyhai eszközeiket szépen renben tudják tartani. Nagy előnye a játékkonyhának, hogy körbejárható. Játszófelület 360°-os, ezért több gyerkőc is kényelmesen fog tudni a konyhácskával játszani. Ezzel a fajta szociális interrakcióval fejlődik a gyerekek kommunikációs képessége miközben a felnőtteket utánozzák. A Tefal játékkonyha minőségi európai termék, mely megfelel a legszigorúbb EÚ által megszabott szabványoknak, ezért is a gyerekek mindig biztonságban fogják magukat érezni játék során. Gyerek konyha hossza 86 cm, magassága 100 cm, mélysége 83 cm. A munkafelület magassága 51 cm a talajtól. Játékkonyha rengeteg hasznos kiegészítővel van felszerelve. Kis étkezőrész is kialakításra került, ahol a gyerkőcök a finomságaikat kóstolhatják meg. Mosogatórész modern magasított vízcsappal igazán valósághű benyomást kelt és csepegtetőtálca sem hiányozhat róla.

Smoby játékkonyha elektronikus, így amikor a két főzőlappal ellátott tűzhelyre ráhelyezzük a fazekat vagy serpenyőt, az valósághű hangeffekteket ad ki. Gyerkőcök imádják a hangeffekteket, melyek a sütést és főzést imitálják. A konyha érdekes és egyedi kiegészítője a nyitható ajtajú és az edények elhelyezésére szolgáló rekesszel elátott mosogatógép, mely a sütő alatt helyezkedik el. Talán a konyha legjobb kiegészítője a mágikus fazék, amely a főzőlapra helyezése és a vízzel megtelítése után mágikus buborékokat enged ki a játékot így még szórakoztatóbbá téve. A konyha alsó részében találjuk a piros ajtajú hűtőszekrényt. A sütő ajtaja áttetsző. A be és kikapcsológombok mechnikus Klik-Klik hangot adnak ki. A munkafelület felett szagelszívó található kampókkal, melyeken a konyhai eszközöket lehet elrendezni. A szagelszívó alatt beépített espresso kávéfőző található nagy fehér bögrével.

Nem teljesen hagyományos berendezése a kis konyhának a szódakészítő gép, mely valósághű, ital készítesét imitáló Cric-Cric hangot ad ki. A hűsítő jégkockák az egyedi jégadagolóból gombnyomásra esnek ki. Ez a szép és egyedi konyhácska együtt 38 kiegészítővel kapható, melyek hosszantartó szórakozást biztosítanak a kis szakácsoknak vagy pékeknek. Játszadozás közben a gyerekek szívesen utánozzák szüleiket. Érdekes kiegészítői a játékkonyhának a félig sült élelmiszerek, palacsintasütő, fazék fedővel, kapszulák a kávéfőzőbe, só és fűszertartók, 2 evőeszköz szett, 2 tányér, 2 pohár, 2 csésze, jégkockák, sült élelmiszerek, lecsepegtetőtálca, 4 doboz élelmiszerrel, üveg, konyhai eszközök. A Smoby Tefal Studio XXL játékkonyha 2 AA/LR6 elemmel műkӧdik, melyek a csomag részét képezik. Ez a játékkonyha a szoba éke lesz és nem is foglal el majd nagy helyet.

Funkciói és tulajdonságai

  • beépített elektronikus modul
  • körbejárható
  • valósághű hangok főzésnél Blop Blop
  • szódakészítő hang Cric Cric
  • 38 kiegészítővel
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • étkezőrész, mosogatógép
  • hűtőszekrény, sütő
  • jégadagoló, szódakészítő
  • 3 éves kortól
  • teljes magassága 100 cm
  • kislányok és kisfiúk részére 
  • minőségi francia termék
  • legmodernabb dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek86*83*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei66*26*75 cm
Teljes hosszúság86 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.