Játékkonyha Tefal Studio XXL Bubble Smoby elektronikus mágikus bugyogással, szódakészítővel, kávéfőzővel és 38 kiegészítővel piros

Termék leírása

Olyan játékot keres gyermekének, mely nem csupán elszórakoztatja, de sok új dologra is megtanítja? Elektronikus játékkonyha Tefal Studio XXL Smoby 38 kiegészítővel egy igazán elegáns és praktikus konyhácska, mely érdekes külcsínével és piros színkivitelezésével leveszi a kicsiket a lábukról már 3 éves kortól. Játékkonyha francia dizájnban tündököl, ami a csúcsminőségű játékkonyhák közé sorolja, ami minden kis szakácsot garantáltan boldoggá tesz. A játékkonyhához összesen 38 kiegészítő tartozik, mégpedig evőeszközök, tányérok, sótartó, fűszertartó, poharak, csészék és vegyes élelmiszer és alapanyag másolatok.

Széleskörű kihasználhatóság

Smoby vállalatt nagy hangsúlyt fektet a játékkonyhák külcsínére és funkcionalitására. Ezért is a gyerekek nagy örömmel veszik birtokba a valósághű konyhácskát rengeteg funkcióval kialakítva. Hűtő nyitható ajtóval a romlandó élelmiszer tárolására szolgál, melyeket hűvös helyen szükséges tárolni, hogy azok megtartsák frisseségüket. A beépített sütő nagy segítségére lesz a kis szakácsnak a finom sült hús megsütésében, alatta pedig a mosogatógép kapott helyet, ahol a szennyes edényeket tudja majd a kis szakács elmosni. Serpenyő palacsintafordító funkcióval lehetővé teszi a kis szakácsok számára, hogy vendégeiket szórakoztassák a palacsintadobálással. Mágikus bugyborékoló fazék a tűzhelyre helyezve és a megfelelő gomb megnyomása után a forrásban lévő vizet imitálja, amire minden gyerek garantáltan rácsodálkozik majd.

Ha hűvös italra vágynak csemetéi, akkor a jégadagoló jégkockák másolatával tölti meg a kicsik poharát. A jégadagoló felett ügyes mosogatótálca kapott helyet, ahol gyorsan eltudja mosni csöppsége az evőeszközöket a finom ebéd után. A tűzhely felett az szagelszívó található és alatta közvetlenül az eszpresszó kávéfőző, mely a cserélhető kapszuláknak köszönhetően mindig friss és aromás kávéval várja vendégeit. A kávéfőző alatt a szóda vagy kólaadagoló kapott helyet, mely jellemző hanggal szórakoztatja a kicsiket. Játékkonyha nem szűkölködik tárolóhelyben sem, a konyhácska alsó részén található polcok megfelelőek különféle alapanyagok és segédeszközök tárolására, amelyeket gyermeke éppen nem fog használni.

Játékkonyha minden kiváncsi gyermeknek

Francia tervezők úgy alkodták meg a konyhát, hogy az fejlessze a gyerekek finom motorikus, kommunikációs és értelmi képességeit. A játékkonyha nagyon jó lehetőség a türelemre és koncentrációra való neveléshez, illetve a gyerekeket megtanítani, hogy egymás keze alá dolgozzanak.

Játékkonyha kiváló hozzáféréssel

Az elektronikus játékkonyha stabil konstrukcióval rendelkezik, teljes méretei a játékkonyhának 86*83*100 cm. Teljes magassága a konyhácskának 100 cm, a munkafelület magassága a talajtól 51 cm. Ennek köszönhetően a szülő könnyen meghatározhatja, hogy a munkafelület magassága megfelel-e a kis szakácsnak. A játékkonyha könnyen megközelíthető minden oldalról, ezen felül a konyhácska hátsó fele is feliratokkal és szimpatikus motívumokkal van díszítve. A Tefal Studio XXL Smoby játékkonyha elemekre működik, melyek a helyükre kerülve lehetővé teszik az azonnali játékot.

Smoby gyártó dizájnőrök műhelyéből származó játékkonyha egyediségének köszönhetően egyike a legmagasabb szintű konyhácskáknak, melynek párját keresve se találná. A francia tervezők nagy figyelmet szenteltek külcsínének, valósághű kivitelezésének és teljes funkcionalitásának. A fokozott biztonságérdekében a Smoby konyhácska élei lekerekítettek, ezért a szülőknek nem kell aggódniuk gyermekük biztonsága miatt. A kicsik szabadon élvezhetik a konyha nyújtotta felejthetetlen élményeket.

Funkciók és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • jégadagoló jégkockákkal
  • serpenyő palacsintaforgató funkcióval
  • szóda/kóla adagoló
  • eszpresszó kávéfőző cserélhető kapszulákkal
  • elősütött élelmiszer valósághű élményért/steak, hal/
  • 38 kiegészítővel
  • mágikus fazék bugyogással
  • francia minőség és dizájn
  • megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól
  • hűtő nyitható ajtóval
  • sütő nyitható ajtóval
  • a munkafelület magassága 51 cm
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek86*83*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei77*24*80 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,7 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.