Játékkonyha Tefal Studio BBQ Buborékok Smoby elektronikus mágikus bugyogással és 26 kiegészítővel zöld-lila

Termék leírása

Játékkonyha Tefal Studio a francia Smoby vállalattól tökéletes játékkonyha kislányok vagy kisfiúk részére 3 éves kortól. Nagyon szép dinamikus és elegáns színkombinációban tündököl, lila, szürke, fehér és friss zöld színek kombinációjával. Ez a színkombináció a legutolsó divat trendek közé tartozik a francia lakás divatban és építészetben. Smoby játékkonyha Tefal Studio egy szép és nem éppen hagyományos játékkonyha, mely valósághű kivitelezésben pompázik. Játékkonyha előnye, hogy körbejárható, így tökéletes több gyerkőc közös játékára is. A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket és miközben a felnőtteket utánozzák szociálódnak is. Játékkonyha fogantyúi, gombjai és eszközei apró gyermek kezecskékhez lettek kialakítva. Játékkonyhával szintén fejlődnek a motorikus képességek, tapintási érzékenység és a gyermek koordinációja. Smoby játékkonyha 26 db egyedi és hasznos kiegészítőt tartalmaz.

Ide tartoznak tányérok evőeszközökkel, konyhai eszközök, mágikus fazék fedővel, kapszulák kávéfőzőbe, serpenyő palacsinták dobálására, kávés csészék, poharak szódára és csepegtető tálca edényekre. Játékkonyha Smoby Tefal Studio speciális mágikus tulajdonsággal rendelkezik. Öntsön vizet a mágikus fazékba és főzőlapra helyezve varázslatos buborékok jelennek meg. Gyerekek gyakorolhatják a professzionális palacsintadobálást a speciális serpenyővel. Ez az elektronikus konyha gyerekeknek teljes magassága 100 cm. Méretei 49*47*100 cm. Sütőben finom kalácsot süthetnek, majd elmoshatják az edényeket a mosogatóban, mely a sütő alatt kapott helyet. Konyha fel van szerelve hűtővel, mely egyben tároló is élelmiszerekre. Játékkonyha munkafelületén található elektronikus tűzhely két főzőlappal, mosogató tálcával és étkezőrésszel. Az asztalka és étkezésre megfelelő. A munkafelület fölött állvány lett kialakítva, ahol a kicsik szódakészítő készüléket és eszpresszó kávéfőzőt találnak kapszulákkal.

Szódakészítő valósághű Cric Cric hangot ad ki. A felső részén az állványnak játék szagelszívő található, melyekre a gyerekek a konyhai eszközöket tudják felakasztani. Játékkonyha rengeteg tárolóhellyel rendelkezik és ügyesen átgondolt. Játékot a gyerkőcök ezzel a játékkonyhával nem unják meg és hosszú órákon keresztül fognak a játékkal játszani. Köszönhetően a tartós műanyagnak a Smoby játékkonyha mindig ugyanolyan szép lesz, mint ha éppen akkor lett volna kicsomagolva a dobozból. Játékkonyha tapintára stabil, tapintásra finom, bársonyos, élei lekerekítettek, ezért is biztonságos a gyerkőcök számára. Gyerekkonyha Smoby Tefal Studio közepes nagyságú, ezért sem foglal nagy helyet. Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásával a legjobb minőségben és legmodernebb kivitelezésben. Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. Elektronikus játékkonyha 2x AA/LR6 1,5 V elemekre működik, melyek a csomagba tartoznak. Garantált, hogy ezzel a játékkonyhával gyermekéből séfszakács vagy séfszakácsnő válik. Mit főznek Önnek ma csöppségei?

Funkciói és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • elektronikus játékkonyha 2xAA elemre működik
  • mágikus fazék buborékokkal ( buborékozik a víz a fazékban)
  • varázslatos serpenyő palacsinták feldobására
  • 26 kiegészítő
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • szódakészítő hanggal Cric Cric
  • mosogatógép csepegtető tálcával
  • 3 éves kortól ajánlott
  • francia Smoby termék
  • megfelelő kislányoknak és kisfiúknak egyaránt
  • teljes magassága 100 cm
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*47*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 1xCR2032
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.