Játékkonyha Tefal Studio Smoby elektronikus vízforralóval és 19 kiegészítővel zöld

Termék leírása

Ez a Smoby játékkonyha Studio Tefal szép és élénk zöld, narancssárga és fehér színkombinációban pompázik. Ez a piac egyik legmodernabb konyhája, francia precizitással és sármmal fűszerezve. Színárnyalatai manapság nagyon közkedveltek az építészet és a lakásdizájn világában is. Ez egy elektronikus játékkonyha, különböző hangokat és effekteket bocsát ki. A gyerekkonyhák választékában kinézetével és minőséges anyagával a legjobb minőségű top termékek közé tartozik. A Smoby márka egy francia gyerekjáték gyártó, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik, minőséges anyagokból gyártja termékeit, melyek a legszigorúbb európai szabványoknak felelnek meg. Ez a játékkonyha minden gyerekszoba belterébe tökéletesen beillik. Hosszú éveken keresztül szolgálja majd gyermekét. Egyszerre kettő és három gyermek számára is alkalmas. A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket és miközben a felnőtteket utánozzák szociálódnak is, a szociális interakció tökéletes formáját valósítják meg.

Ez a játékkonyha gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Közkedvelt kislányok és kisfiúk körében is. Minden gyermek megtalálja benne kedvelt tevékenységét és a sok kiegészítőnek köszönhetően gyermeke hosszú éveken keresztüli véget nem érő szórakozás részese lehet. A konyha és a kiegészítők műanyagjai kellemes és selymes tapintásúak. A konyha minden fogantyúja, gombja és kiegészítője a kisgyerekek kezecskéihez van igazítva, hogy egy 3 éves gyerek is gond nélkül tudja használni őket. Ez a Smoby játékkonyha gyerekeknek rengeteg kiegészítőt és részletet foglal magába. A konyha sok rakodóteret is tartalmaz, melynek köszönhetően a kiegészítők nem vesznek el, szépen el lehet őket rakni. A Studio Tefal játékkonyha 99 cm magas. Felszereléséhez tartozik a sütő, főzőlap és sok más kiegészítő is, például egy vízforraló is.

Összesen ez a konyha 19 darab kiegészítőt tartalmaz. Ezek között vannak poharak, evőeszköz, tányérok, lábasok és egyedi élelmiszerek. A modern zöld-fehér színkombináció nagyon vonzó a gyermekek számára. Kinézetével egy igazi konyhára emlékeztet. A konyha előnye, hogy mindhárom oldaláról megközelíthető. Minden oldalán valamilyen konyhai cikk található, sütő, hűtő vagy edényekre, élelmiszerre, zöldségre, gyümölcsre szolgáló polc. A gyerekkonyha ajtajai kinyithatóak, felül az elektromos hangokat kibocsátó tűzhely helyezkedik el, amely valósághű főzési, sütési, párolási és víz forrása Blop-Blop hangokat ad ki. A konyha másik felén egy mosogatótál található és egy bájos virággal díszített polc. Ez az elektronikus gyerekkonyha kis háziasszonyoknak lett kitalálva. Méretei 61*37*99 cm. A munkafelület magassága 51 cm. 1x CR2032 elemre működik. A Smoby Studio Tefal gyerekkonyha minden olyan kislány szívét könnyen elnyeri, aki szívesen éli bele magát szakácsnő vagy pék szerepbe.

Jellemzői

 • elektronikus játékkonyha Tefal Studio
 • hang és fényeffektekkel
 • tűzhely hangot ad ki, sütő pedig világít
 • 19 kiegészítőt tartalmaz
 • mosdótálcával, vízforralóval és hűtővel
 • magassága 99 cm
 • elegendő tárolóhely
 • több gyerkőc közös játékára
 • 1 x CR2032 elemre működik
 • minőségi francia termék
 • tartós műanyagból
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek61*37*99 cm
Termék magassága99 cm
Munkafelület magassága51 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.