Játékkonyha Tefal Super Chef Deluxe Smoby elektronikus mágikus fazékkal grillel jéggel és 46 kiegészítővel eperszín-bézs

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha Smoby Tefal Super Chef Deluxe mágikus funkciókkal és valósághű hangeffektekkel egy igazán egyedi és innovatív gyerek konyhácska kivételes dizájnban és csodaszép kiegészítőkkel forgalmazva. A számos kiegészítő és funkció a játékkonyha egyediségét bizonyítja. Játékkonyha Tefal Super Chef Deluxe eperpiros-bézs színkombinációjával tökéletes éke lesz minden gyerekszobának. A gyermek konyhácskát a legújabb divatirányzatok inspirálták és kücsíne tökéletesen reprodukálják a valódi konyhabútort. Élénk színek nagyon jó hatással vannak a gyerekek elképzelőerejének és fantáziájának fejlődésére. A Smoby játékkonyha megfelelő kisfiúknak és kislányoknak egyaránt már 3 éves kortól. A játékkonyha elemei az apró gyermek kezecskékhez lettek kialakítva. Játék szintén nagyon jó hatással van a tapintási érzékenység, mozgási koordináció és finom motorikus képességek fejlődésére. Gyerekek a főzöcskézés és sütögetés közben bővítik szókincsüket miközben fejlődik kommunikációs készségük is, egyúttal közelebb kerülnek a felnőttek világához is. A gyerek konyhácska elektronikus, ezért is a speciális funkciói leveszik a kicsiket a lábaikról. A tűzhely főzőcske közben Blop Blop Psssch hangot ad ki. A játékkonyha 46 kiegészítővel rendelkezik, mégpedig élelmiszerek és konyhai szerszámok másolatai, melyek valódi konyhában is fellelhetőek.

Miért éppen ez a játékkonyha?

Az egész konyhát átjárják a francia dizajnőrök ötletei, akik igyekeztek a termékbe beípíteni a modern konyha elemeit. A dizájn mellett a tervezők szem előtt tartották a konyácska funkcionalitását is, hogy a 3 évnél idősebb gyerkőcök teljes mértékben élvezhessék a valódi sütés-főzés nyújtotta élményeket. A konyha egyes részei finom tapintású minőségi és ellenálló műanyagból készültek, hogy minél tovább szolgálhassák kis tulajdonosaikat. A szakácsos szerepjátékok közepette tökéletesedik a gyerekek finom motorikája, összpontosítása és ítélőképessége. A kicsik megtanulják helyesen használni a konyhai eszközöket valamint a biztonságos főzés alapjait.

Az elektronikus funkciókkal ellátott játékkonyhában a gyerekek órákon át elszórakoznak, miközben megismerkednek a főzőcske fortéjaival. Játék közben ráeszmélnek, hogy egyes konyhai eszközöket hogyanis is kell megfelelően használni, hol szükséges a szennyes tányérokat elmosni, valamint a konyhai berendezések funkcióival is megismerkednek. A konyhai tevékenységek hozzájárulnak a rendszeretet elsajátításához, hiszen minden rendes szakács főzés után eltakarít. A játékételek készítésénél a csöppségek megtanulják követni és beosztani az időt és gyorsan megjegyzik mivel jár az ételkészítés.

Többre képes, mint gondolná

A gyerekek ellesznek ragadtatva a konyha nyújtotta lehetőségekkel. A buborékoló edény a tűzhelyre téve valóban elkezd buborékolni és imitálja a forrásban lévő vizet. A kiegészítők között megtalálják a palacsintasütőt is. Kezelésének elsajátítása a gyerekeket önbizalommal és örömmel tölti el. Természetesen nem hiányoznak az evőeszközök, tányérok, kés másolatok, merőkanál, só és borstartó, ketchup, majonéz, fedeles edény, tejes üveg és poharak alátéttel. A konyhácska számos élelmiszer másolatát kínálja, virsli, sült csirke, tojás, muffinok, répa és más élelmiszerek is megtalálhatók polcain. A jégkockákat a gyerekek egyenesen a jégadagolóból mérhetik ki.

A kávé készítése sem jelent gondot a kis szakácsok számára az eszpresszó kávéfőzőnek köszönhetően, amelyhez különböző ízű kapszulák is tartoznak. Az elektronikus játékkonyha valósághű hangokat ad ki, többek között imitálja a serpenyő sistergését, amely egyúttal palacsintafordító funkcióval is rendelkezik. Némely élelmiszerek replikáinak egyik oldala sült az élethűbb szerepjáték érdekében. A gyerkőcnek nem szabad elfelejteni a palacsintát megfrodítani, ezzel is tökéletesíti memóriáját.

Remek hozzáférhetőség minden oldalról

A játékkonyha minden oldalról megközelíthető, ezért egyszerre több gyermek játékát is lehetővé teszi. A csoportos játék során az egyik gyermek a nyitható ajtajú és kihúzható rostéllyal felszerelt sütőt kezeli, a másik a barbecue grill-t készíti elő, a többiek pedig megosztják egymás között a feladatokat, míg az egyik a hűtőszekrényt, amely egyúttal spájzként szolgál, kezeli, addig a másik mosogat vagy előkészíti a főzéshez szükséges alapanyagokat. A konyhácska középső részében olyan élelmiszerek raktározhatók, amelyek tárolásához nem szükséges hűtőszekrény. Így szükség esetén mindig kéznél vannak.

Paraméterek

A játékkonyha 6 stabil lábon áll, méretei 115*45*94 cm, munkafelületének magassága 50 cm. Figyelembe véve a méreteket a szülő el tudja dönteni, hogy a konyha megfelel-e gyermekének. A Smoby Tefal Super Chef Deluxe konyácska elemekkel működik, amelyek a konyha részét képezik és lehetővé teszi az azonnali játékot. A játékkonyha teljes magassága 94 cm.

A Smoby gyártó műhelyéből származó játékkonyha egyediségének köszönhetően egyike a csúcsminőségű konyhácskáknak, melynek párját keresve se találná. A francia tervezők nagy figyelmet szenteltek külcsínének, valósághű kivitelezésének és teljes funkcionalitásának. A fokozott biztonság érdekében a Smoby konyhácska élei lekerekítettek ézert a szülőnek nem kell aggódnia gyermeke egészségéért. A kicsik szabadon élvezhetik a konyha nyújtotta felejthetetlen élményeket.

Funkciók és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • jégadagoló jégkockákkal
  • barbecue grill
  • palacsintasütő palacsintafordító funkcióval
  • eszpresszó kávéfőző cserélhető kapszulákkal
  • elősütött élelmiszerek a valósághú élmény érdekében (steak, hal)
  • gazdag felszereltség, 46 kiegészítő
  • buborékoló mágikus edény
  • francia minőség és dizájn
  • kisfiúk, kislányok számára 3 éves kortól
  • nyitható ajtajú hűtő, spájz tárolóhellyel
  • nyitható ajtajú és kihúzható rostéllyal felszerelt sütő
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek115*45*94 cm
Termék magassága94 cm
Munkafelület magassága50 cm
A csomagolás méretei80*24*78 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg10,2 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.