Játékkonyha Tefal SuperChef Smoby elektronikus hanggal, jéggel, kávéfőzővel, grillezővel és 47 kiegészítővel piros-szürke

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha Smoby Tefal SuperChef mágikus funkciókkal és valósághű hangeffektekkel egy egyedi és innovatív gyerekkonyha kivételes dizájnban gyönyörű kiegészítőkkel. Rengeteg kiegészítőt tartalmaz és hasznos funkcióval van ellátva, amelyek kivételessé varázsolják. Játékkonyha Tefal SuperChef nagyon szép élénk piros színben tündököl kömbinálva fehér munkafelülettel és szürke részletekkel. Gyerekkonyha a legújabb divattrendek alapján készült és másolja a valósághű dizájn konyhákat. Élénk színei serkenti a gyermek fantáziáját és képzelőerejét. A Smoby konyha fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas 3 éves kortól. A játékkonyha apró gyermek kezecskékhez lett kialakítva. Gyerekkonyha fejleszti a motorikus és koordinációs képességeket, tapintási érzékenységet és gyerkőcök játék közben tökéletesítik a kommunikációs képességeiket. Játékkonyhával való játék alatt felnőtteket is utánozzák. Játékkonyha elektronikus, ezért speciális funkciókkal rendelkezik, melyek a csöppségeket ámulatba ejtik. Tűzhely főzés közben valósághű Blop Blop Psssschh hangokat ad ki. Tartozékait külӧbӧző élelmiszerek realisztikus másolatai alkotják, melyek egyik oldala már a sült állapotot imitálja.

Mágikus fazékban tűzhelyre téve a tészta varázslatos módon megfő. Játékkonyha 47 kiegészítőt tartalmaz. Ide tartozik a palacsinta forgatására szolgáló serpenyő, amely a kis kuktát a konyha mesterévé varázsolja. Megtalálhatók itt továbbá az evőeszközök, tányérok, kés másolata, merőkanál, só- és borsszóró, kecsӧp és majonéz, kuktafazék fedővel, egy üveg tej és csészék csészealjjal. A gyerekkonyha sok élelmiszer imitációját tartalmazza kӧztük a virslit, csirkét, tojást, kalácskákat, répat és a sütésre szánt palacsintákat. A jégkockák játék kӧzben egyenesen a jégadagolóból esnek ki. Az egyedi kiegészítők között megtaláljuk a beépített eszpresszó kávéfőzőt cserélhető kapszulákkal. A Smoby SuperChef konyha elég tágas tӧbb gyerek játékához. Előnye, hogy minden oldalról megkӧzelíthető. Tartozékai kӧzӧtt természetesen nem hiányozhat a nyitható ajtós gyerek hűtőszekrény sem, amely egyúttal az élelmiszerek tárolását is szolgálja. 

A konyha kӧzéprészét a kiegészítőknek szánt rakodótér alkotja vagy más eszközöknek, melyek megvásárolhatóak a kínálatunkban. Nagyon fontos helye van itt a kihúzható sütőráccsal felszerelt sütőnek is, melynek ajtaja nyitható. A munkafelület egy mosogatótálcával is el van látva, melyben gyermeke elmoshatja edényeit és 2 gáz és 2 elektromos főzőlappal rendelkező tűzhellyel van felszerelve. A konyha gyӧnyӧrű kiegészítője a barbecue grill. A tűzhely felett állvány található szép képpel. Mellette espresso kávéfőző kapszulákkal található és kiálló konyhai rész, mely bárpultként is jól funkcionál majd. Gyerekek közös játék alatt utánozzák a felnőtteket és szívesen játszanak majd a játékkal hosszú órákon keresztül, miközben megismerkednek a valós konyhai műveletekkel. A játék teljes hossza 115 cm, méretei 115*41*97 cm és a magassága 97 cm.

Ez egy minőségi francia termék az elismert gyerekjáték gyártó Smoby vállalat műhelyéből. A Smoby Tefal SuperChef elektronikus gyerekkonyha 1x db AA elemmel műkӧdik, mely a csomagolás részét alkotja. Ez a gyönyörű gyerekkonyha eredeti és egyedi dizájnban 47 kiegészítőt tartalmaz és rengeteg funkcióval van ellátva, melyek a játékot felejthetetlenné varázsolják. Játékkonyha stabil és biztonságos. Hat lábon áll, minőségi műanyagból készült. Élei a játékkonyhának lekerekítettek és lágyak. Ez garantálja, hogy csemetéje nem sérül meg a játékkal. Műanyag kiegészítők egészségre ártalmatlan műanyagból készültek. Műanyag lágy és bársonyos a tapintásra, mely kellemes a gyermek kezecskékhez. Csemetéi ezzel a játékkonyhával sok mókát fognak átélni. Gyerkőcök elválaszthatatlanok lesznek a játékkonyhától, mely rengeteg lehetőséget nyújt majd számukra a játékra hosszú órákon keresztül. Nos, mit főzzön kis szakácsa vagy szakácsnője az új játékkonyhájában?

Funkciói és tulajdonságai

  • beépített elektronikus modul
  • 1x AA elemre működik
  • jégadagoló jégkockákkal
  • barbecue grill
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • 47 kiegészítő
  • mágikus fazék tésztával
  • valósághű hang főzés közben Blop Blop Pshhii
  • serpenyő palacsinta dobálására
  • 3 éves kortól
  • francia Smoby termék
  • teljes magassága 97 cm
  • kislányok és kisfiúk részére egyaránt
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek115*41*97 cm
Termék magassága97 cm
Munkafelület magassága50 cm
A csomagolás méretei78*24*80 cm
Teljes hosszúság115 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg10,17 kg
NoteBattery: 1 AA
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.