Játékkonyha cédrusból csapteleppel Yummy 200 Outdoor Play Kitchen Exit Toys kültéri sütővel és konyhai eszközökkel 24 hó-tól

Termék leírása

Cédrus konyhácska Yummy 200 a holland Exit Toys műhelyéből nagyszerű ajándék gyerekek részére 2-től 5 éves korig, akik szívesen bújnak a kis szakács szerepébe. Időtlen fa konyhácska természetes külcsínben bel- és kültéren egyaránt kihasználható. Játékkonyháról nem hiányozhat a tűzhely sütővel, tárolóhelyek és mosogatótálca csappal és folyóvízzel. Kisfiúk és kislányok garantáltan megörülnek a konyhai eszközöknek, melyek közt megtalálható serpenyő, fazék fedéllel, főzőkanál, merőkanál és egészséges élelmiszerek is, melyekből finomságokat készíthetnek testvéreiknek és barátaiknak egyaránt. 

A Yummy 200 cédrus konyhácskában a gyerkőcök magukra öltik a séfszakácsok szerepét és betekintést nyernek a mindennapi konyhai teendőkbe. Kültéren használt konyhácska kerti locsolócsőre köthető, így a kis szakácsokra működő csaptelep vár, melyből egyenesen a mosogatótálcába engedhetik a vizet, így megmoshatják kezecskéjüket, elmosogathatják a rékast, vagy a poharakat is feltölthetik vízzel. A mosogatótálca egy kivehető tároló, melyből szükség szerint a víz kiönthető. Konyha rengeteg tárolóhellyel rendelkezik, ezen felül kampókkal is egyes konyhai eszközök felakasztásához. Konyhácska rendkívül stabil 6 lábon áll, nagyon erős és strapabíró.

Az Exit Toys konyhácskák gyártása során elsőosztályú cédrusfát használtak FSC 100% minősítéssel, amelyet a szigorú erdészeti előírásoknak megfelelő fakitermeléssel nyernek. Cédrusfa nem hasad, nagymértékben ellenáll az esőnek, nedvességnek és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak is, ezért a korhadással is felveszi a kesztyűt. Konyhácskát nem szükséges bármilyen védőanyaggal kezelni, elegendő összeszerelni és a gyerekek máris nekikezdhetnek a főzésnek. Teljes méretei a konyhának 115*102*55 cm, súlya 17 kg. Játszadozás közben a gyerekek többrétűen fejlődnek és közelebb kerülnek a felnőttek világához.

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Játékkonyha egyedi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára több időt tölteni a friss levegőn, kreativan fejlődni és közelebb kerülni a természethez. Köszönhetően a minőségi természetes alapanyagnak nagyon sokáig fogja a családot szolgálni és bármikor további konyhai eszközökkel bővíthető.


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek115*102*55 cm
Tömeg17 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.