Játékos szakács Chef Smoby Cupcake csészékben receptekkel és sütőformákkal 5 évtől

Termék leírása

A Smoby Chef Cupcake csészékben játékos szakács szett receptekkel és sütőformákkal egy fantasztikus kreatív készlet, melynek segítségével a kis cukrászok a valódi alapanyagokból egyedül is képesek csodálatos tortákat készíteni. A Cupcake játékos szakács szett használata az édesszájú gyerekeknek 5 éves kortól ajánlott. A kis cukrászok az édes sütik készítésénél valódi alapanyagokat használnak. A munka során nem csak egy jót szórakoznak, de a végén egy tӧkéletes, saját kezűleg készített és díszített édes jutalom vár rájuk kis csészetorták formájában.

Az ügyeskezű kreatív gyerkőcӧk számára tervezett szett együttesen 16 kiegészítőt tartalmaz, kӧzӧttük megtaláljuk a 6 darab színes kis csészét, a tészta készítéséhez szükséges tálat, kanalat, merőkanalat, a díszítő tubust 3 díszítő fejjel, zӧld tálcát, receptet és a Cup cake-ek készítéséhez és díszítésehez szükséges alapanyagokat. Ezzel a készlettel a csészetorta sütés valóban egyszerű. Elég elkészíteni a recepten lévő útmutató szerint a mellékelt hozzávalókból a tésztát, azt betenni 1 percre a mikrohullámú sütőbe, kidíszíteni és máris kezdődhet a party.

A Smoby Chef Cupcake csészékben játékos szakács szett receptekkel és sütőformákkal egy fantasztikus szórakoztató sütő készlet a minőségi termékei által ismert neves Smoby gyártó műhelyéből. A játék során a cukrász szerepébe bújt gyerekek megismerkednek a finomságok gyártásával, mikӧzben fejlődik fantáziájuk, kreativitásuk és finom motorikájuk. A csészetorták készítésénél megtanulnak együttműkӧdni és kommunikálni, így tӧkéletesítve a nyelvi és kommunikációs készségeiket. A Smoby játékok kellemes tapintású minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, mely megfelel a legszigorúbb európai minőségi és biztonsági kӧvetelményeknek. A Smoby Chef Cupcake játékos szakács szettel receptekkel és sütőformákkal a játék teljesen biztonságos. Adja meg gyermekeinek a lehetőséget, hogy ӧrӧmüket leljék a sajátkészítésű csészetortácskákban.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei30*7*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpasztell szín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.