Játékos szakács Chef Smoby Csokoládégyár receptekkel és csoki bonbon formákkal 5 évtől

Termék leírása

A Smoby Chef Csokoládégyár játékos szakács szett receptekkel és csoki bonbon formákkal egy tӧkéletes kreatív készlet, melynek segítségével a kis cukrászok a mellékelt receptek alapján egyedül is képesek csodálatos csoki bonbonokat készíteni. A gyerek csokoládégyár használata az édesszájú gyerekeknek 5 éves kortól ajánlott. A kis cukrászok az édességek készítésénél valódi alapanyagokat használnak. A munka során nem csak jól szórakoznak, de a végén egy tӧkéletes, saját kezűleg készített és díszített édes jutalom vár rájuk csoki bonbonok formájában. Adja meg gyermekeinek a lehetőséget, hogy ӧrӧmüket leljék a sajátkészítésű csoki bonbonokban.

A kis cukrászok számára tervezett kreatív szettben nem csak a recepteket, de számtalan hozzávalót és segédeszkӧzt is találunk, kӧzӧttük a 2 edénnyel ellátott csokoládékészítő berendezést, csoki bonbon formákat, díszítő fejekkel kiegészített díszítő tubust, díszítő pálcákat, bonbon pálcákat, valamint az édes alkotásoknak szánt állványt. A kész csoki bonbonokat a gyerekek a kék emeletes tálcán kínálhatják a vendégeknek. A csokoládékészítő berendezés méretei 40*21*21 cm. A kész bonbonokat a kicsik külӧnbӧző formájú színes díszekkel ékesíthetik.

A csokoládégyár receptekkel egy fantasztikus szórakoztató játék a minőségi termékei által ismert neves Smoby gyártó műhelyéből. A játék során a cukrász szerepébe bújt gyerekek megismerkednek a finomságok gyártásával, mikӧzben fejlődik fantáziájuk, kreativitásuk és finom motorikájuk. A csoki bonbonok készítésénél megtanulnak együttműkӧdni és kommunikálni, így tӧkéletesítve a nyelvi és kommunikációs készségeiket. A Smoby játékok kellemes tapintású minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, mely megfelel a legszigorúbb európai minőségi és biztonsági kӧvetelményeknek. A Csokoládégyár játékos szakács szettel a játék teljesen biztonságos.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek40*21*21 cm
Termék magassága21 cm
A csomagolás méretei30*15*45 cm
Teljes hosszúság40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.