Játékos szakács Húsvéti tojások Chef Smoby receptek és formák csokitojások készítésére 5 évtől

Termék leírása

Smoby játékos szakács gyerekeknek Húsvéti tojások Chef egy nagyszerű szakács szett csokitojások készítésére receptekkel. Eredeti és szórakoztató szett nagy örömet szerez kis pékeknek és cukrászoknak, akik szeretnek anyunak segédkezni a konyhában. Segítsen kis gyerkőcének gyönyörű és ízletes csokitojásokat készíteni, mely egyedi húsvéti dekorációként is megallja majd a helyét. Gyerekek a tojásokat díszíthetik és szeretteiket is megajándékozhatják is majd velük.

Játékos szakács szett két formát tartalmaz csoki tojások készítésére, 1 kiskanalat, 1 csokifőző edényt, 1 adagolót 3 cserélehtő fejjel, 1 tárolódobozt, fóliát csoki csomagolására, 1 szett matricát és 1 szakácskönyvet receptekkel. Köszönhetően a rengeteg kiegészítőnek csokitojások készítésére gyerekek egyedi tojásokat fognak készíteni saját elképzelésük alapján. Vidám matricákkal és csoki formákkal teljes mértékben szabadon engedheti gyerkőce a fantáziáját és kiélheti kreativitását. Játékos szakács Húsvéti tojások készlettel gyerekek hosszú órákon keresztül lefogják magukat foglalni.

Cukrász szett gyerekeknek Húsvéti tojások Chef a francia Smoby vállalattól minden kis cukrász részére tökéletes 5 éves kortól. Gyerekek elsajátítanak a játékon keresztül pár trükköt, így könnyítve meg szüleik teendőit a konyhában. Igazán szép húsvéti díszeket készítenek a játékkal és felelősségtudatjuk is egyaránt erősödik saját tetteik iránt. Játék során miközben a felnőtteket utánozzák fejlődik kommunikációs képességük és egyaránt fejlődik motorikus képességük. Játékos szakács gyerekeknek húsvéti motívummal nagyszerű kiegészítő lesz játékkonyhákba és lefoglalja a kicsiket hosszú órákon keresztül.

Francia Smoby vállalat egyedi műanyag játékok gyártásával foglalkozik különböző korosztály részére magas minőségben. Műanyag erős és egyben lágy a gyerek kezecskékhez. Bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített és a színek fejlesztik a gyerek fantáziáját. A Smoby játékokkal hosszú ideig fognak játszani. A francia Smoby vállalat olyan gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, amelyek kitűnnek a minőségükkel és ellenállóságukkal a piacon, tehát megfelelnek az európai szabványoknak. Francia Smoby márka garancia a minőségre hosszú évek során bizonyított existenciája alatt. Játékos szakács tökéletes ajándék gyerekek részére, akik szívesen segédkeznek a konyhában és gyakran öltik magukra szakács szerepét. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei30*7*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.