Játékos szakács receptekkel és formákkal Chef Cake Pops Factory Smoby nyalókák és csoki bonbon készítésére kiegészítőkkel 5 évtől

Termék leírása

Játékos szakács receptekkel és formákkal Chef Cake Pops a francia Smoby gyártó műhelyéből gyerekeknek 5 éves kortól. A készlet finomságok készítését teszi lehetővé a mellékelt receptek alapján. A kis cukrászok a csoki bonbonok és csoki nyalókák készítésénél valódi alapanyagokkal dolgoznak. A játék végén a gyerekekre saját kezűleg készített és díszített édes jutalom vár finom csoki bonbonok és nyalókák formájában. A hosszan tartó szórakozás mellett saját készítésű finomságokban lelik örömüket.

Az elkészített csokimasszát a gyerekek a csokigyár tetején lévő készülékbe helyezik, amiből a csokibonbonok lecsúsznak a kis tálba. A csokoládényalókákat a díszítőeszköz segítségével különféle módon dekorálhatják. A kis cukrászok a kreatív szettben nem csak recepteket, de számtalan hozzávalót és segédeszközt is találnak, többek között két csokibonbon tároló tálat, bonbon és nyalókaformáló berendezést, díszítő eszközt, bonbon csúszda tállal, merőkanalakot, kanalakot, kis tálat, nyalóka nyeleket, kínáló állványt. A csokinyalóka készítő berendezés méretei 41*23*22 cm.

Az édességek játékos készítése során fejlődik a gyerekek fantáziája, kreativitása és finom motorikája. A csoki bonbonok gyártásánál megtanulnak együttműködni és kommunikálni, ezáltal is tökéletesítve a nyelvi és kommunikációs készségeket. A francia Smoby gyártó elsőosztályú minőségi játékokat kínál. A Smoby termékek alapanyaga erős és ellenálló, egyúttal kellemes tapintású. A biztonságos szórakozás érdekében a játékok élei lekerekítettek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek41*21*22 cm
Termék magassága22 cm
A csomagolás méretei45*15*30 cm
Teljes hosszúság41 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.