Játszószőnyeg a kisbaba érzékszerveinek fejlesztésére Stimuli Kaloo variálható hordozható és ívekkel a játékok felakasztására 0 hó-tól

Termék leírása

Játszószőnyeg a baba finom motorikus készségeinek fejlesztésére a francia Kaloo vállalat Stimuli kollekciójából egy igazán nagyszerű ajándék kisbabák részére már a születés pillanatától fogva. A játszószőnyeget pszichomotoros gyermekterapeutákkal együttműködve tervezték a gyermekek mindenre kiterjedő fejlesztésére, 3 összecsukható panellel rendelkezik, amelyek a gyermek igényei szerint variálhatók. A lágy színű, cica motívummal díszített panelek különféle játékokhoz és tevékenységekhez is kihasználhatók, minden szülő értékelni fogja, akik szívesen segítik gyermekük teljesértékű fejlődését. A hordozható készlet 2 kivehető ívet is tartalmaz, melyekre kontrasztos színű és anyagú kiegészítőket akasztva, stimulálják a baba érzékszerveit.

A játszószőnyeg játékos formában segíti a gyermekek pszichomotoros fejlődését. A variálható szőnyeg 2 vagy 3 panellel többféleképpen kihelyezhető - a padlóra helyezhető, a falra akasztható vagy egymásra rakható. Könnyen hordozható, helytakarékos és kézzel mosható, így gyermeke mindig tiszta szőnyegen fog hemperegni. Nemcsak beltéren, hanem kültéren is kihasználható, vihetjük magunkkal a parkba, kirándulásra. A babaszőnyeg tartós, de puha anyagból készült, amely elősegíti a babák mozgását és támogatja a helyes testtartást és motoros készségek fejlődését is. játszószőnyegnek köszönhetően a gyermek tisztában van a környezetében számára kialakított helyével, így biztonságérzetre és önbizalomra tesz szert.

francia Kaloo gyártó cég tӧbb mint 20 éve foglalkozik egyedi tervezésű, minőségi anyagokból készült puha plüss bébijátékok gyártásával. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játék megfelel a szigorú európai követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága. Ennek köszönhetően a piacon nincs vetélytársuk. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ezért a csecsemők a Kaloo plüss játékok mellett nyugodtak és teljes biztonságban érzik magukat.  

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek90*90 cm
Termék magassága40 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.