Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával kosárlabda palánkkal foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Termék leírása

Játszócenter Multisport Fun Centrum a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy fantasztikus udvari vagy kerti használatra ideális játszóközpont gyerekek részére már 2 éves kortól. Játszóközpont rengeteg mókát rejt magába, mégpedig csúszdát, piknik asztalkát, magas kosárlabda palánkot, mászófalat, létrát és futball kaput tartalmaz. A játszóközpont kialakítása házikóra is emlékeztet, melybe a felezett ajtón lehet bejutni, amelyet postanyílás tesz még valósághűbbé, hogy a kicsik tudjanak egymásnak szép rajzokat küldözgetni. Gyermekei ezentúl sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A Smoby termékekre tipikus piros, zöld, fehér és szürke semleges színkombinációnak kӧszӧnhetően remekül beleillik a kert ӧsszképébe kellemesen díszítve azt. A gyermek sportcentrum egy valóban egyedülálló játék, amivel a gyerekek hosszú éveken keresztül kiadósan szórakozhatnak a friss levegőn. 

gyerek csúszda hossza 150 cm és a sportcentrum kiváló része, mellyel a kicsik hosszú órákon át eljátszanak. Nagyon szép piros-zöld színkombinációban lett megalkotva. A csúszda tetejére a gyerekek a center másik oldalán taláható létra segítségével jutnak fel, amely praktikus, a kis lábacskáknak megfelelő nyílásokkal van ellátva, hogy a kicsik könnyebben tudjanak rajta feljutni. Létra többfunkciós, megfordításával gyerkőce máris mászófalat kap erős fogásokkal, hogy még jobban fejleszthesse ügyességét. A játszócenter felső platója is többfunkciós, megfordításával gyermeke hullámos terepen érzi majd magát, mely segítségére lesz az egyensúly-érzék és stabilitás fejlesztésében. A játszócenter oldalát egy piknik asztalka padokkal egészíti ki, így a móka közben a kicsik piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy akár a barátaikkal is megpihenhetnek. 

A kis sportolók nagy ӧrӧmére a center kiegészítőihez kosárlabda palánk is tartozik. Ha a kicsik már megunták a kosárlabdázást, egyszerűen nekiállnak az izgalmas foci meccsnek, hisz hálós focikapu is tartozik a menő játékhoz, így a 11-esek gyakorlása vagy éppen kivédésüknek a gyakorlása könnyen fog menni. Játszóköpont lehetőséget kínál a sportra, szórakozásra és pihenésre egyaránt. A játszócenter nagy ablakos, félajtós gyerek házikóként is jól funkcionál. A házikót valósághű  tető védi az időjárás viszontagságai ellen. Elegendően tágas, így egyszerre több gyermek szórakozását is biztosítva. A csoport játékoknak köszönhetően a szabadisdős játszóközpontban gyerkőcӧk fejlesztik a kommunikációs készségüket, bővítik szókincsüket, szociális érzéküket, fantáziájukat, elképzelőerejüket és elő törnek a gyerekek rejtett adottságai egyaránt. Sport a gyerekeket összekovácsolja, belekóstolnak az egészséges versengésbe, megtanulnak együttműködni. A móka közben kellemes pihenést nyújt az árnyékot adó tető alatti beltér, de a piknik asztal is kellemes lustálkodást nyújt majd akár egy finom limonádé mellett.

A fokozott biztonságosság érdekében a játszócenter élei lekerekítettek, tapintásra felülete bársonyos. A játszó komplexum elsőosztályú műanyagból készült dupla falrendszerrel, kiválóan helytáll az időjárás viszontagságaival szemben és csodaszép színkivitelezését köszönhetően az UV védelemnek hosszú ideig megtartja. Teljes méretei a tartós és stabil centrumnak 284*203*176 cm, teljes magassága 176 cm. Az emelet magassága a talajtól 72 cm. A játszóközpont összeillesztése egyszerű és zökkenőmentes. Méretei a piknik asztalnak 55*33 cm, padok magassága 26 cm, szélességük 16 cm. Teljes teherbírása 150 kg (emeleti rész 100 kg-ig terhelhető, a csúszda pedig 50 kg-ig).

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Jellemzői

 • multifunkciós gyerek sportcentrum
 • ӧsszetett játék több gyerkőc részére
 • futball kapu és kosárlabda palánk is a része
 • gyerek csúszda hossza 150 cm
 • többfunkciós létra/mászófal
 • házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval
 • tágas gyerekház több gyerkőc részére
 • minőségi francia termék
 • ellenálló, bársonyos tapintású műanyag
 • UV szűrővel ellátott műanyag, amely védelmet nyújt a színfakulás ellen
 • minden kert vagy udvar ӧsszképébe beleillik
 • mozgáskészség és kommunikáció fejlesztő, játék közben szocializálódnak a kicsik
 • 2 éves kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*105 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg29,3 kg / 33,5 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.