Esőkabát Rain Coat Little Artist Mon Grand Poupon Corolle 36 cm játékbabának 24 hó-tól

Termék leírása

Corolle játékbaba készen áll a vásárlásra és már az eső sem állithatja meg. Cuki Rain Coat Little Artist Mon Grand Poupon esőkabátka játékbabának a francia Corolle gyártó műhelyéből a babázást magasabb szintre emeli. Egyedüli webáruházként nem csupán egyedi Corolle játékbabát kínálunk csöppsége számára, hanem rengeteg kiegészítőt is elképesztően szép dizájnban kivitelezve. Szépséges sárga esőkabát művészi mintával a 36 cm nagyságú Corolle játékbabára lett tervezve. Esőkabát kiforditható, igy sárga és mintás változat közt válogathat a játékbaba. Kabát szinte valódi gyermek ruhácskára emlékeztet, részletekig kidolgozott. Ez az elsőosztályú Corolle játékbaba esőkabát lágy és minőségi alapanyagból készült, mely kellemes élményt nyújt tapintásra. 

Kivételes Rain Coat Little Artist Mon Grand Poupon esőkabát pont úgy néz ki, mintha épp egy divatbemutatóról hoztuk volna. Kabát tökéletesen kidolgozott részletei és elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruháknál a kézzel történő mosást ajánljuk maximum 40°-os vízben, mosásánál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • kabát Corolle játékbaba részére
  • kiforditható esőkabát
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 24 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.