Kalandpálya Adventure Course Smoby 4 gyalogút és 4 támaszpont a motoros érzékek fejlesztésére 24 hó

Termék leírása

Az Adventure Course kalandpálya a francia Smoby gyártó műhelyéből 2-6 éves gyerekek számára kínál számos lehetőséget a motoros készségek, reflexek finomítására, valamint a térérzékelés és az egész test koordinációjának fejlesztésére. Játékos módon gyakorolhatják az egyensúlyérzéket, miközben a 3,5 méter összhosszúságú és 50 kg teherbírású pályán különböző nehézségi foknak néznek elébe.

A pálya, melyet szilárd és tartós műanyag alkatrészek alkotnak, 4 ösvényből és 4 támaszpontból áll, amelyek bármilyen módon összekapcsolhatók és kombinálhatók, így a gyerekek egy pillanatig sem unatkoznak. Beltéren és kültéren is használható, ezáltal egész évi szórakozást nyújt a gyerekeknek. Felületét UV szűrő védi, amely évek után is megőrzi a pálya gyönyörű színeit. A játék kiválóan ellenáll az időjárás hatásainak. A pálya egyes részei csúszásmentesek, a Blow Moulding gyártási technológiának köszönhetően erős és ellenálló falakkal rendelkeznek.

Edzési és versenyzési lehetőségek:

  • a lehető leggyorsabban átkelni a pályán négykézláb anélkül, hogy a láb érintené a földet
  • a támaszponton egy lábon állni és megtartani az egyensúlyt vagy az egyik támaszpontról a másikra ugrálni egészen a célig
  • a pályán két gyermek halad egymás után úgy, hogy az első gyermek vezeti a másikat, akinek csukott szeme és az első gyermek vállán pihenteti a kezét
  • a pálya leküzdése hátrafelé menet
  • a pálya leküzdése széttárt karokkal féloldalt járva
  • a pályán lévő akadályok leküzdése

A pályának köszönhetően a gyerekek megtanulják felismerni az egyes színeket és hozzászoknak a terep eltérő felületéhez. Emellett figyelembe veszik a magasságkülönbségeket is, mivel a pálya lejtőkkel is felépíthető. Az edzőpálya több gyermek játékát teszi lehetővé, akik egyénileg vagy csapatban tehetik próbára ügyességüket. Otthonuk kényelmében versenyezhetnek és játékosan erősíthetik testüket, miközben javul kommunikációs készségük, nő önbizalmuk és erősödnek kapcsolataik.

Minden játék után a pálya könnyen összerakható és dobozában tárolható. A francia Smoby gyártó minőségi játékok gyártásával foglakozik évtizedek óta. A gyártási folyamatban használt műanyag erős és ellenálló, ugyanakkor puha és bársonyos tapintású. A termékek lekerekített élei nem veszélyeztetik a gyerekeket játék közben. Ha gyerekekről van szó, a Smoby a legjobb választás.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek72*41*16 cm
Termék magassága16 cm
Tömeg5,18 kg
Maximum terhelésmax. 50 kg
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.