Kamion szerszámos kofferrel Black&Decker Truck Smoby és 60 kiegészétővel és szerszámmal

Termék leírása

Kamion szerszámos kofferrel a neves francia Smoby vállalat műhelyéből gyerekeknek 3 éves kortól. Az egyedi Black&Decker motívumban pompázó pöpec kamion minden kis ezermestert elvarázsol, akik a raklappal ellátott daru megépítését közvetlen a kamion rakfelületén tehetik meg. A kamion kabinja szétszedhető és összeszerelhető, a menő játék 60 db kiegészítővel lett gazdagítva, melyek között csavarok, csavarhúzó, csavarkulcs és más szerszámok talál a csöppség a daru összeszereléséhez. A kamion rakfelületén kapott helyet a kiegészítőkkel teli szerszámos láda, melynek praktikus fogantyúja lehetővé teszi egyszerű szállítását. A piros-fekete színkombinációban pompázó csodálatos kamion hosszú időre lefoglalja csemetéje figyelmét.

A rakfelülettel ellátott és daruval kiegészített kamion remek ajándéknak minősül minden kisfiú számára, aki szívesen felölti a szerelő és tervező szerepét. A koffer felületén Black&Decker logó díszeleg, a kamion teljesen valósághű benyomást kelt. Az autókkal való játszadozás nem csak szórakoztató, de növeli a gyermek felelősségtudatát, fejleszti technikai képzeletét és logikai gondolkodását. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei. A kamion teljes hossza 43 cm, méretei 43*14*18 cm. Nem rendelkezik elektronikus funkciókkal.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek43*14*18 cm
Termék magassága18 cm
A csomagolás méretei45*16*21 cm
Teljes hosszúság43 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,3 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.