Kamion Bob Two Tons Truck Smoby daruval és 60 kiegésztővel

Doprava
Gyártó: Smoby Kategória: Teherautók Termék kódja: SM360164
20 470 Ft
9 620 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Kamion Bob Two Tons Truck a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán nagyszerű gyerekjáték főleg kisfiúk részére 3 éves kortól. A Bob a mester motívumos kamionban a kis autószerelők egy örömteli DIY játékra lelnek, amely lehetővé teszi a raklappal ellátott pöpec daru megépítését közvetlen a kamion rakfelületén. A kamion kabinja szédszedhető és összeszerelhető, a menő játék 60 darab kiegészítővel lett gazdagítva, ide tartoznak a csavarok, csavarhúzó, csavarkulcs és más szerszámok a daru összeszereléséhez. A kamion rakfelületén kapott helyet a kiegészítőkkel teli szerszámos láda, mely praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen kezelhető. Csodálatos kék színben pompázó kamion hosszú időre lefoglalja csemetéje figyelmét.

Kamion 43 cm hosszú és 18 cm magas. Méretei 43*14*18 cm. Nem elemre működik. Kamion szerszámos ládával és daruval kiváló ajándék minden kisfiú részére, akik szívesen öltik fel a kis szerelő szerepét. A hordozható szereszámos láda kofferként is jól szolgál, felületét Bob a mester logója díszíti. Kamion kellemes külcsínben tetszeleg és teljesen valósághű benyomást kelt. A szerszámokkal a kamion és daru össze és szétszerelése igazi móka lesz.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Igazi felnőttnek érzik magukat a játék közben. Játszani az autócskákkal nem csak szórakozás a fiúk számára, de hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei. Logikus gondolkodásukat serkentik a gyerekek, mikor megfigyeli az autók mozgását és a kamion hátsó rámpájának emelkedését. Gazdagszik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk is. Mivel a kisautókkal több gyerek is játszhat közösen, így fejlődik a gyerkőcök kommunikációs készsége és szókincse is egyaránt és megtanulják a csoportmunka előnyeit.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyDesign in France
Méretek43*14*18 cm
Termék magassága18 cm
A csomagolás méretei45*16*21 cm
Teljes hosszúság43 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,2 kg
Színkék

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...