Kamion Bob Two Tons Truck Smoby hanggal fénnyel és 60 kiegészítővel

Termék leírása

Kamion Bob Two Tons Truck a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán nagyszerű gyerekjáték főleg kisfiúk részére 3 éves kortól. A Bob a mester motívumos kamion nem csupán menő elektronikus funkcióival hódít (világít és hangot ad ki), hanem a kis autószerelők egy örömteli DIY játékra is lelnek, amely lehetővé teszi a raklappal ellátott pöpec daru megépítését közvetlen a kamion rakfelületén. A kamion kabinja szédszedhető és összeszerelhető, a menő játék 60 darab kiegészítővel lett gazdagítva, ide tartoznak a csavarok, csavarhúzó, csavarkulcs és más szerszámok a daru összeszereléséhez. A kamion rakfelületén kapott helyet a kiegészítőkkel teli szerszámos láda, mely praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen kezelhető. Csodálatos kék színben pompázó kamion hanggal és fénnyel hosszú időre lefoglalja csemetéje figyelmét.

Kamion 43 cm hosszú és 18 cm magas. Méretei 43*14*18 cm. A gyerekjáték 2xAAA/LR03 elemre működik. Kamion szerszámos ládával és daruval kiváló ajándék minden kisfiú részére, akik szívesen öltik fel a kis szerelő szerepét. A hordozható szereszámos láda kofferként is jól szolgál, felületét Bob a mester logója díszíti. Kamion kellemes külcsínben tetszeleg és teljesen valósághű benyomást kelt. A szerszámokkal a kamion és daru össze és szétszerelése igazi móka lesz.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Igazi felnőttnek érzik magukat a játék közben. Játszani az autócskákkal nem csak szórakozás a fiúk számára, de hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei. Logikus gondolkodásukat serkentik a gyerekek, mikor megfigyeli az autók mozgását és a kamion hátsó rámpájának emelkedését. Gazdagszik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk is. Mivel a kisautókkal több gyerek is játszhat közösen, így fejlődik a gyerkőcök kommunikációs készsége és szókincse is egyaránt és megtanulják a csoportmunka előnyeit.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek43*14*18 cm
Termék magassága18 cm
A csomagolás méretei45*16*21 cm
Teljes hosszúság43 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,2 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 included
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.