Kamion Mack Truck kisautóval Flash McQueen Cars XRS Smoby hanggal fénnyel és verseny szimulátorral

Termék leírása

Kamion Mack Truck népszerű McQueen XRS összeszerelhető versenyautóval a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló gyerekjáték kisfiúk részére 3 éves kortól, akik egy szupermenő verseny szimulátorral felszerelt többfunkciós kamionnal gazdagodnak. A hang és fényfunkciókkal felszerelt Mack Truck kamion két oldala szétnyitható, így tökéletes istállója lesz Villám McQueennek a versenyek folyamán. A hátsó részén rámpa található, hogy a versenyautó a haladás során is biztonságosan letudjon gurulni az útra a kamionról. Elektronikus funkciók teszik még érdekesebbé a játékot a gyerekek számára, mégpedig ütközések szimulációja, indítógomb vagy tankolást jelző gomb. 

A kamion bal vázán effektíven elhelyezett 2 szerszámot talál a gyerkőc - csavarhúzót és csavarkulcsot, melyek a kisautó összeszerelését segítik majd. A kamion jobb oldalán pedig benzinkút teszi élethűbbé a játékot. A kamiont praktikus módon kofferként is kézbe tudja venni a gyerek, hisz felső részén fogantyú található. Így már könnyen bárhova magával viheti kis autószerelője. Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. De játszani az autócskákkal nem csak szórakozás a fiúk számára, hanem hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei. Logikus gondolkodásukat serkentik a gyerekek, mikor megfigyeli az autók mozgását és a kamion hátsó rámpájának emelkedését. Gazdagszik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk is. 

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek38*16*20 cm
Termék magassága20 cm
A csomagolás méretei15*49*21 cm
Teljes hosszúság38 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR06 included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek