Activity kamion állatkákkal Safari Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Activity Safari kamion állatkákkal a Kiddieland vállalat műhelyéből egy pöpec gyrekjáték legkisebbeknek 12 hónapos kortól. Kamion különböző hangokat és dallamokat ad ki. A kamion platója tele van vadállatokkal, megtalálható rajta tigris, oroszlán, zebra és zsiráf is. Kamiont fekete-fehér szafari motívumban szimpatikus elefánt vezeti. Activity kamion állatkákkal minőségi és tartós gyerekjáték, mellyel testvérek, barátok, unokatesók is szívesen fognak játszani és még mindig újként fog hatni. 

Gyerekjáték legkisebbeknek nagyon sok hang-, fény- és mechanikus funkcióval rendelkezik, melyek az éppen világot felfedező gyerkőcöt leveszik a lábairól. Különböző gombok és figurák nyomogatása, autó pörgetése, meghúzása, jobra és balra, előre hátra tolása, ezek mind lekötik a kicsik figyelmét. Ez a nagyszerű gyerekjáték örömet szerez minden gyereknek, fejlesztően hat a finom motoros képességekre, logikára, memóriára, mozgási készségekre és hangok, formák és színek összefüggésének felismerésére. Játékhoz tartozik 2x AA/LR6 elem is. 

Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek37*11*14 cm
A csomagolás méretei38*12*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színfekete-fehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.