Kávéfőző Tefal Coffee Express Smoby szűrővel és víztartállyal szürke-oliva

Termék leírása

Kávéfőző Tefal Coffee Expres stílusos szürkés-fehér színben olivazöld részletekkel nagyszerű ajándék fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól, akik előszeretettel veszik hasznát játékkonyhájukban, de akár egymagában is megállja a helyét. A modern kávéfőző szűrővel és víztartállyal van felszerelve, teljesen valósághű benyomást kelt - a gyerkőc a szükséges mennyiségű vizet beleönti a kávéfőzőbe, lecsukja a fedelét és a gomb megnyomását követően a víz a kivehető fogantyús kancsóba átszűrődik. csúcsszuper játék kávéfőző erős és egyben sima műanyagból készült lekerekített élekkel, így teljesen biztonságos a csöppségek számára. 

A kávéfőző felső részén mini Tefal logó kapott helyet. Vízforraló tökéletes választás azon gyerkőcök számára, akik szívesen játszadoznak játékkonyhákban, vagy előszeretettel szerveznek teadélutánokat. Azon játékok, melyek valódi konyhai eszközök másai, nagyon jó hatással vannak a gyerekek fejlődésére. Fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, finom motorikájuk, elképzelőerejük. Testvérekkel és barátokkal való közös játszadozás közben szocializálódnak és feléled egészséges önbizalmuk. Méretei a kávéfőzőnek 13*10*15 cm.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek13*10*15 cm
Termék magassága15 cm
MechanikusIgen
Tömeg186 g
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.