Építőjáték PlayBIG Bloxx Cafe BIG Hello Kitty kávézóban barátnőjével 2 figura 45 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték PlayBIG Bloxx Cafe egy igazán kiváló ajándék minden gyerkőc, de főleg a kislányok részére már 18 hónapos kortól. Kis építőjáték élénk rózsaszín színben tündököl, a játékon keresztül a népszerű cicus, Hello Kitty életébe csöppennek bele a gyerekek, így az első pillantásra elrabolja a kis meserajongók szívét. Az építőjáték 45 darab kockából áll, melyek közt megtalálható maga Hello Kitty cica együtt barátnőjével illetve kávézó asztallal és kiegészítőkkel, így az építőjátékkal a hosszantartó szórakozás borítékolható is. Az egyes kockadarabok megfelelően illeszkednek egymásba, így az építőjáték akár több módon is összeilleszthető, mindig újdonságot visz a kicsik játszadozásába. A PlayBIG Bloxx építőjáték előnye, hogy kompatibilis a LEGO építőjátékokkal is. Gyerkőcökre így még izgalmasabb játék vár, hisz a LEGO és BIG építőkockák kombinálásával az élmény többszörösére nő, nagyobb épületeket, házakt és további érdekes épületeket tudnak létrehozni. 

A LEGO és BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek30*25*21 cm
A csomagolás méretei9*28*22 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,5 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.