Kémény kiegészítő Smoby Neo Jura Lodge és Kertész házikókhoz UV védelemmel

Termék leírása

A francia Smoby vállalat praktikus gyerek házikó kiegészítőkkel és tartozékokkal bővítette kínálatát, melyek boldog mosolyt csalnak a gyerkőcök arcára. Egy igazán praktikus kéménnyel is gazdagodott a kínálat, hisz egy mirevaló háztetőről sosem hiányozhat ez a fontos tartozék. A kémény még otthonosabbá varázsolja a kis kuckó külcsínét, így játék a házikóban és körülötte még valósághűbb élménnyé válik a gyerekek számára. Kémény zöld színben pompázik, megegyező árnyalatban, mint a házikó, így színkivitelezésben és dizájnban csodálatos összképet alkotnak.

A kémény gyerek házikóhoz tartós, dupla falrendszerből lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, éppúgy, mint az összes Smoby házikó. A tartozékra jellemző a stabilitás, tartósság az időjárási viszonyokkal szemben, felülete sima és bársonyos a tapintásra. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni. Kémény az UV védelemnek köszönhetően huzamosabb idő után, illetve az időjárás viszontagságaival szemben is megtartja csodálatos, élénk színkivitelezését, a szín nem fakul ki. Kémény méretei 25*25*22 cm. A kémény egyszerű mozdulattal a házikóra erősíthető.

A modern kémény egyedi francia külcsíne a házikóval kombinálva fejlesztően hat kisfiúk és kislányok képzelőerejének és fantáziájának serkentésére, illetve a kicsik játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához és feléled bennük a felelősségtudat. Házikóhoz tartozó egyedi kiegészítők nagyon fontosak a gyerekek számára, hisz minél különlegesebb a házikó külalakja, annál nagyobb örömmel fognak benne játszadozni hosszú időn keresztül. Minden egyes tartozék és kiegészítő újabb és újabb lehetőséget kínál a csöppségeknek a feledhetetlen mókára.

Kémény a következő házikókhoz választható: 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek25*25*22 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,26 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.