Kenguru Baby Doll Sling Mon Grand Poupon Corolle 36-42 cm játékbaba részére 3 évtől

Termék leírása

Kivételes kenguru Baby Doll Sling Mon Grand Poupon játékbaba hordozására a francia Corolle vállalat műhelyéből a babázás nélkülözhetetlen kiegészítője. Egyedüli webáruházként a babázást csodaszép kengurúval színesítjük, melynek köszönhetően a kicsik egy lépéssel közelebb kerülnek a felnőttek világához. A kenguru 36-42 cm nagyságú játékbaba részére lett tervezve és 3 éves kortól vehetik a kicsik használatba, akik imádnak kis kedvencükről nagy szeretettel gondoskodni. A praktikus vállpántoknak köszönhetően bármerre is indulnak útnak, kedvenc játékbabájuk mindig velül tarthat és nem zökkennek ki a kis dadus szerepéből. A kenguru kellemes pihenést nyújt a játékbabának, a babázást magasabb szintre emeli.

Kenguru Corolle játékbaba részére cuki nyomattal csodaszép francia dizájnban tetszeleg, ami az első pillantásra elnyeri a kicsik tetszését. A kis szülők értékelni fogják a felhasznált elsőosztályú alapanyagot és gondosan kidolgozott részeleteket. Fehér kenguru rózsaszín részletekkel és csodálatos nyomattal kellemes érzést nyújt tapintásra, a játék igazi élmény lesz a gyerekek számára. Serkentően hat a fantázia, kommunikációs készség fejlődésére egyaránt, és játék közben a kicsikben felerősödik a gondoskodás iránti szeretet. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • kenguru játékbaba hordozására
  • 36-42 cm játékbaba részére
  • 3 évtől
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek2*25*46 cm
Tömeg0,13 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.