Kenyérpirító pirítóssal Mon Grand Corolle 36-42 cm játékbabának 24 hó-tól

Termék leírása

Kenyérpirító pirítóssal Mon Grand Poupon játékbaba részére a francia Corolle vállalat műhelyéből a babázást magasabb szintre emeli. Egyedüli webáruházként nagyszerű kiegészítővel készülünk a tökéletes babázáshoz, mégpedig kenyérpirítóval és pirítósokkal, mely 36-42 cm nagyságú játékbaba részére lett tervezve. Ez a nagyszerű kiegészítő már az első pillantásra elnyeri a kis dadusa szívét az egyedi francia dizájnnak és menő működésének köszönhetően. A kenyérpirító használata már 24 hónapos kortól ajánlott, és valódi kenyérpirítóra emlékeztet. Elegendő csupán a kenyérszeletet belehelyezni és az oldalsó gombot lenyomni, amint kész a pirítós gyerkőcének nincs más dolga, csupán a szív alakú gombot lenyomni és máris kész a finom reggeli. A reggeli a legfontosabb étkezés, igy a csodaszép Corolle kenyérpirtóval ez a tudat nagyon hamar elmélyül majd gyermékben is. 

Ez az egyedi kenyérpirító pirítóssal Mon Grand Corolle a babázást magasabb szintre emeli és új élményekkel gazdagítja a játékot. Tökéletesen kidolgozott részletek és elsőosztályú alapanyag a babázást színesebbé varázsolja, és egyben serkentően hat a kicsik fantáziájának és kommunikációs készségének fejlődésére. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • kenyérpirító pirítóssal
  • 36-42 cm játékbaba részére
  • 24 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.