Kenyérpirító Tefal Express Smoby pirítóssal fehér

Termék leírása

Smoby Tefal Express kenyérpirító a Tefal márka kenyérpirítójának valósághű mása, tehát a kicsik reggeli készítés közben felnőttnek érezhetik magukat. Egyszerre két szelet pirítóst tud készíteni, melyek tartozékai a játéknak, csak le kell nyomni az oldalsó gombot és azok egy idő után maguktól kiugornak. Gyermek konyhai kiegészítő szép fehér-zöld színben tündököl. Játék fejleszti a gyerkőc fantáziáját és kreativitását. Szintén tökéletes kiegészítő Smoby játékkonyhákba, mely megfelelő 3 éves kortól.

Gyermek kenyérpirítóval való játék alatt fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek is. Ideális játék minden olyan gyerkőc részére, akik új dolgokat szeretnek kitalálni és kipróbálni. Tarka színek garantálják, hogy gyönyörű kiegészítője lesz a készlet minden kislányos szobának. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Olyan tárgyakkal való manipuláció közben, melyeket a felnőttek mindennap használnak, közelebb kerül gyermeke a felnőttek világához. Ilyen nagyszerű kiegészítő ez a Smoby játék kenyérpirító is.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon erős, ellenálló és egyben bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színei serkenti a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek15*6*8 cm
A csomagolás méretei18*7*15 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,20 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.