Kerti kiskocsi Garden&Seasons Écoiffier kiegészítőkkel a kertbe 18 hó-tól

Termék leírása

Húzható kerti kiskocsi Garden&Seasons a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy csodaszép gyerekjáték legkisebbeknek már 18 hónapos kortól. Zöld kerti kiskocsi hosszú tolókarral rendelkezik, melynek köszönhetően könnyen irányítható, így gyerkőce kedvenc kerti játékait már egyszerűen tudja majd szállítani. A készletben található ábrával díszített vödör, piros lapát és gereblye, türkíz locsolókanna és virágtartó, minden amire egy mindenrevaló kertésznek szüksége lehet. A kiskocsi és kiegészítők minőségi műanyagból készültek és hosszú ideig fogják a kicsiket szolgálni. 

Szerepjátékok nagyon jó hatással vannak a gyerekek fejlődésére, játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Kertész szerepét felöltve kicsikben feléled a természet ismerete utáni vágy, több időt töltenek a friss levegőn. Kiskocsi a kiegészítőkkel színben és dizájban harmonizálnak, kedvenc játékaivá válnak a kicsiknek. Méretei a kocsinak 40*27*21 cm. Lepje meg gyermekeit időtlen kerti kiegészítőkkel és praktikus kiskocsival, melyben más játékokat is szállíthat majd. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, ezért is az Écoiffier játékok akár legkisebbek számára is megfelelő már. Francia Écoiffier játékai kitűnnek a piacon egyediségükkel, modern kivitelezéssel, biztonságosságukkal magas minőségben és nem utolsó sorban értelmes áron kínált termékekről van szó. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek40*27*21 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,75 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.