Gyermek fűnyíró és levélszívó kiskocsival Jardin&Saisons 3in1 Écoiffier 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier gyermek szerszámok Jardin&Saisons egy fantasztikus készlet három az egyben. Megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. A gyermek kerti készletbe tartozik fűnyíró, levélszívó és kerti kiskocsi szerszámokkal. Ez egy nagyszerű játék szett valósághű kivitelezésben, ideális játékok kertbe vagy udvarra. Gyermek fűnyíró, levélszívó és kiskocsi figyelemfelkeltő piros-zöld színkivitelezésben tündökölnek. Fűnyíró 4 keréken gurul, nagyon egyszerű az összeszerelése és szétszerelése, így a szobában nem foglal nagy helyet. A három nagy kerti szerszámon kívül a csomagban kisebb segédeszközök is találhatóak, mint vödör, locsolókanna, gereblye, lapát és hasonlóak.

Levélszívó nem elemelre működik, nem világít és nem ad ki hangot. A gyermek kerti szerszámokon keresztül fejlődik a logikus gondolkodásmód, hisz megtanulják, hogyan is működnek a kerti szerszámok és mire is használatosak. A kerti játékokon keresztül fejlődik a finom és erős motorikus képessége a gyerkőcnek, mozgási készségei, kreativitása és fantáziája. Gyerekek kertészkedhetnek vagy segédeset is játszhatnak a ház körüli teendőkben. Écoiffier francia vállalat, minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. 

Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Újrahasznosítható anyagok, egészségre veszélytelen színek felhasználásával biztonságos időtöltést nyújt csemetéink számára. Szerezzen örömet kis kertészei részére ezzel a nagyszerű játékkal, így biztosítva számukra hosszantartó mókát és szórakozást kinn a friss levegőn.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek