Készlet 2 játékhajó Waterplay BIG színesek mentő hossza 15,5 cm

Termék leírása

BIG életmentő hajócskák Waterplay 2 figurával pompás játékok gyerekeknek 3 éves kortól. A készlettel csodásan kiegészíthető minden vizes játék a BIG Waterplay sorozatból, de nyári játékokhoz a medencében, vízparton vagy lubickoláshoz a fürdőkádban is megfelelnek. A fehér-sárga és fehér-kék hajócskát tartalmazó készlet nagyszerű vízi játék, és még saját kapitánya is van mindkét hajónak. Az életmentőhajók minőségi műanyagból készültek UV szűrővel ellátva. Valóságos kinézetüknek köszönhetően a gyerekek hajókapitány vagy rendőr szerepét játszhatják, akik sietnek megmenteni a fuldokló embereket.

Ez a játék egyaránt megfelel kisfiúknak és kislányoknak is három éves kortól. A vízi járművek elégségesen nagy méretűek 15,5 x 8 x 9 cm, így nem kell aggódnia, hogy gyermeke véletlenül megsérülhet a kis alkatrészektől. A Waterplay BIG életmentőhajók UV stabilizátorral védettek, így a játékok éveken keresztül sem veszítik el szép színeiket, még akkor sem, ha napocska süti. A BIG játékok független intézményekben teszteltek, és kiemelik a termékek minőségét. A BIG márka biztos termékei kiváló minőségében, így meghosszabbított, három éves garanciát nyújt.

BIG Waterplay vizes játékot német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG  német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek és újrahasznosíthatók, de egészségre ártalmatlanok. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek15,5*8*8 cm
Termék magassága8 cm
A csomagolás méretei26*23*21
Teljes hosszúság15,5 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.