Készlet 4 mini toalettvíz legkisebbeknek Miniatures 8 ml Kaloo Blue Liliblue Lilirose Dragee

Termék leírása

A francia Kaloo vállalat csodálatos illatú 4 toalettvízből álló Miniatures szettel érkezett, mely csodálatos ajándék kisbabák részére már 3 hónapos kortól. Illatos toalettvizek alkoholmentesek és klinikailag teszteltek, maximálisan biztonságosak gyerekek számára. Használhatja csöppsége, de akár a ruhácskák vagy gyerekszoba illatosítására is. Az akciós szettbe Blue, Liliblue, Dragée és Lilirose toalettvizeket találja, melyek űrtartalma 8 ml. Csodaszép flakon plüss kupakkal mackó kialakításban akár cuki kiegészítőként is jól hasznosul a gyerekszobában vidámabb légkört teremtve. A toalettvizek szép ajándékdobozokban kaphatóak, így akár ajándékként is megállják a helyüket bármilyen alkalomból. 

Szülők és gyerkőcök egyaránt meghitten fogják magukat érezni a kellemes rózsszirmok, bergamott, mandula és vanília illatfelhőben, mely átjár majd minden zeg-zugot. A toalettvíz nem csupán illatos, de kellemes légkört is teremt tele örömmel és mókával. Az időtlen toalettvizek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, hisz minden Kaloo játék és kiegészítő szigorúan tesztelt. A flakonok kupakját díszitő mackók inspirálhatják a szülőket akár érdekes történetek elmesélésére is az erdei állatok mindennapjairól, ami serkentően hat a kicsik fantáziájának és elképzelőerejének fejlődésére is. A toalettvíz készlet minőségi üvegből készült. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei4x 7*14*26 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg L4x 8 ml
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.